Arkadaşlar merhaba. Geçen gün ekran kartım için yayınlanan 452.06 WHQL sürücüsünü yükledim. Ancak bu sürücüyü yükledikten sonra Minecraft'da 40-30 FPS'leri gördüm. CS:GO'da FPS 250'lerden 140'lara kadar düşebiliyor ve hissedilemeyecek bir drop var gibi. Yani sanırım ekran kartı sürücüsünde bir problem var. Biraz araştırma ile DDU diye bir program buldum eski sürücüleri siliyormuş. Onla sürücüleri silsem sonra yeniden bu sürücüyü yüklesem sorunum düzelir mi? Bu programı kullanmak kolay mı ve güvenilir mi? Yada NVIDIA‘nın yeni Driver çıkarmasını mı beklemeliyim ? Ekran kartı 2060 Super.
DDU programı güvenilirdir. Sorunu bu sürücüde yaşıyorsan sorunu yaşamadığın bir sürücüyü indirebilirsin. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal bu rehberle birlikte kullanmanı tavsiye ederim.
Bence bu yüklediğin sürümden önceki sürümü yüklemen en iyisi. Fakat sisteminde korsan oyun veya program var mı? Varsa en önemli verilerini yedekleyip format at.
DDU programı güvenilirdir. Sorunu bu sürücüde yaşıyorsan sorunu yaşamadığın bir sürücüyü indirebilirsin. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal bu rehberle birlikte kullanmanı tavsiye ederim.