RTX 2060 Sistem NVIDIA Sürücü Sorunu

focus_57

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Geçen gün ekran kartım için yayınlanan 452.06 WHQL sürücüsünü yükledim. Ancak bu sürücüyü yükledikten sonra Minecraft'da 40-30 FPS'leri gördüm. CS:GO'da FPS 250'lerden 140'lara kadar düşebiliyor ve hissedilemeyecek bir drop var gibi. Yani sanırım ekran kartı sürücüsünde bir problem var. Biraz araştırma ile DDU diye bir program buldum eski sürücüleri siliyormuş. Onla sürücüleri silsem sonra yeniden bu sürücüyü yüklesem sorunum düzelir mi? Bu programı kullanmak kolay mı ve güvenilir mi? Yada NVIDIA‘nın yeni Driver çıkarmasını mı beklemeliyim ? Ekran kartı 2060 Super.

Son düzenleme:
Zor bir işlem değil. Yukarıdaki rehber ile eski sürücünü kaldırıp hata almadığın bir sürücüyü indirmek daha sağlıklı olacaktır.
Peki NVIDIA sürücüsünü indirirken 2 seçenek sunuyo biliyosunu. Hızlı kurulum ve özel kurum. Özel kurulumda temiz kurulum diye bir seçenek var bunun DDU ile aynı işlevi gördüğünü duydum. Önceki sürücüyü internetten indirip kursam ve temiz kurulum yapsam bir sıkıntı olur mu yoksa DDU dah mı iyi ?

Bu programı kullanmadan direkt önceki sürücüyü indirip kurabilir miyim ?

Senin de mi ekran kartı aynı :D

DDU ile silmeden önce sürücüyü direkt kurabilir miyim ?

Ingilizceniz varsa bu videoyu izleyerek yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki NVIDIA sürücüsünü indirirken 2 seçenek sunuyo biliyosunu. Hızlı kurulum ve özel kurum. Özel kurulumda temiz kurulum diye bir seçenek var bunun DDU ile aynı işlevi gördüğünü duydum. Önceki sürücüyü internetten indirip kursam ve temiz kurulum yapsam bir sıkıntı olur mu yoksa DDU dah mı iyi ?
Ben DDU kullanırdım inanın acayip basit bir işlem.

DDU registry dahil her kalıntıyı yok eder. Temiz Kurulum sadece o sürücü üstündeki ayarları sıfırlar.
Korsan hiçbir şey yok ama merak ettiğim bu Programı kullanmadan direkt eskisine dönebilirmiyim

Evet dönebilirsin. Advanced Driver Search | NVIDIA

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı