RTX 2060 Sistem PUBG düşük GPU kullanımı

alteredcarbon

Femtopat
Başlıkta da belirttiğim gibi oyun ayarlarım doku ve kenar yumuşatma yüksek gerisi çok düşük 1920X1080 çözünürlükte NVIDIA Control panel en düşük ayarlarda ve en yüksek FPS ayarlarında ekran kartı kullanımım Max %60 oluyor (tüm Driver'lar güncel ve BIOS son sürüm)
Sistemim:
RTX 2060.
R5 2600.
16 GB RAM 3000MHz.
B450M-K ASUS.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS düşük değilse, drop olmuyosa sorun yok. Grafik kalitesi düştükçe GPU kullanımı düşer normaldir.

Bir şey soracağım FPS dropları oluyorsa ve CPU kullanımı %30-50 arası GPU kullanımı 8-15 arası ise low ayarlarda mı oynamayı yoksa orta veya yüksek ayarlarda oynamayı mı tavsiye edersiniz. Grafikleri yükselttiğimde bu sefer FPS daha az olduğundan hep kasıyor gibi hissettiriyor.

Bir oyunda ayarları en düşüğe alırsan zaten GPU kullanımı düşer ve bu bir sorun teşkil etmez.
Ben asla oyunlar için NVIDIA denetim panelinden doku süzme - kalite kısmını düşürmüyorum.
Hep varsayılan ayarında kalıyor yüksek performans yapmıyorum sistemim senden kötü ama sorun yaşamıyorum ve sadece düşey senkronizasyonu kapalı tutuyorum.

LOW ayarlarda 8-15 GPU kullanımı çok düşük fazla düşük. Kasma hissettiğiniz FPS kaç? 60'ın altına düşmedikçe kasma olmamalı.

Pubg mobile oynamaya başladım. 60 fps oyun haliyle başlarken 55-60 fps veriyor ama devamında ve adam gördüğünde 20-25'lere düşüyor kastığı içinde istenilen performansı gösteremiyorsun. Bazen ise 30-35'lerde seyrediyor. Oyunlarda izlediğimde değerler aynen bu şekillerde. GPU kullanımı en fazla %14-15 gördüm.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı