RTX 2060 sistem RDR2'de 36 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Sistem özelliklerini atınız.

MSI MEG B550.
AMD Ryzen 5 5600X.
AMD Radeon RX 6750XT - RTX 2060.
Samsung 970 Evo 500GB.
Cooler Master MWE GOLD 1050 V2 MPE-C501-AFCAG-EU 1250 W.
G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz DDR5 CL32 F5-6000J3238F16GX2-TZ5RK RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
B650 anakarta 5600X taktığın için olabilir mi? Sistemini doğru yaz.

Birincisi ben sistem gereksinimlerimde anakartımı değiştirdiğim için ve işlemcim de değiştiği için sadece işlemciyi değiştirip bırakmışım ve ikincisi moderatörün hatası iki dakika bile beklemeden ceza verip kendi aklına uyanı yapması oldu. Nedenini de hemen söyleyim ben burada AM5 söketli bir karta AM4 destekli bir işlemci takacak gücü henüz bulmadım. Ve zar zor bir şekilde anakartımı bile değiştirdim konuyu rapor ederek. Yani burada tek suç bende değil moderatör de de var. Ve şu an RAM'lerin de bilgisi yanlış gözüküyor çünkü kart DDR4.neyse 2x16 kullanıyorum yine. Yukarıdaki mesajları düzeltemem fakat imzamı mecburen düzelteceğim. Moderatör buna yine ceza verirse artık forumu da kullanmam kimse kusura bakmasın. Adam bir hata yüzünden 2 kere ceza vermiş olacak eğer ben imzaya bakın yine dersem.
 
Artık imzanın neden referans gösterilemeyeceğini öğrenmişsindir. Grup kurallarını oku bu kadar açıklama yapacağına ve moderatörlere sataşacağına.

Adam bir hata yüzünden 2 kere ceza vermiş olacak eğer ben imzaya bakın yine dersem.

İmzaya bakın demeyeceksin hala anlamıyor musun?
Tüm sistem bilgilerini açık bir şekilde yaz. Tekrar tekrar neden sordurtuyorsun? Sürekli cevap vereceğine şimdiye kadar 100 kere yazmıştın. Senin amacın yardım almak değil ki. Sana yardımcı olmaya çalışanların zamanını çalmak.
 
Kardeşim anlamak istemiyorsun galiba belirten falan yok moderatör gelsin yukarıdaki mesajı düzenlesin ben düzenleyemiyorum sayesinde.

Böyle üyelere sataşıp duracaksanız başka yerlere gidelim orada soralım. Kural diyorsun üslubuna dikkat bile etmiyorsun.
 
Kardeşim anlamak istemiyorsun galiba belirten falan yok moderatör gelsin yukarıdaki mesajı düzenlesin ben düzenleyemiyorum sayesinde.

Babacım sen şaka mısın? Bu mesajı yazacağına ya da başka mesajı düzelteceğine yeni mesaj olarak yazsana şu bilgilerini?

Milletin zamanını çalışıyorsun bir de üslup diyorsun. Sana yardımcı olmaya çalışanda kabahat. Kural sevmiyorsan ya da uymayacaksan kural olmayan forumlarda yardım isteyebilirsin.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı