Bugün odada bir iki değişiklik yapmak için bilgisayarımın arkasındaki USB, 2 tane monitör kablosunu ve güç kablosunu söktüm. Odamda düzenlemeyi yaptıktan sonra bilgisayari yeni masanın üstüne koydum ve kabloları geri taktım. Çalıştırma tuşuna basınca bilgisayar çalışmaya başladı fakat Gigabyte markalı anakartımın başlangıç ekranı bile gelmedi, fotoğraftaki gibi siyah bir ekranda alt tire işareti ile kaldı. Çalıştırma tuşuna bastıktan sonra F12 tuşuna abanarak BIOS ekranina girebiliyorum, yani calisiyor. Ama hiçbir şekilde acilmiyor bilgisayar, lutfen yardimci olun.
Özellikler fotogtafta var. Windows SSD'ye kurulu.
Boot etmiyor Windows'un olduğu diski görmesi lazım ve görmüyor ya kablosunu çektin ya da HDD ise sarsıntıdan hasar aldı.
Sisteminde bir sorun yok yani sadece işletim sistemin yok şu an. BIOS'a gir Boot'a gel SS at.
Boot etmiyor Windows'un olduğu diski görmesi lazım ve görmüyor ya kablosunu çektin ya da HDD ise sarsıntıdan hasar aldı.
Sisteminde bir sorun yok yani sadece işletim sistemin yok şu an. BIOS'a gir Boot'a gel SS at.
Sanırım düzelttim ama teknik açıdan nasıl yaptığımı bilmiyorum. Bios ekranina tum ayarlari optimize varsayilana al vardi, ona basip kaydettim daha sonra acildi. Şuan bir sıkıntı yok gibi.
Sanırım düzelttim ama teknik açıdan nasıl yaptığımı bilmiyorum. BIOS ekranina tum ayarlari optimize varsayilana al vardi, ona basip kaydettim daha sonra açıldı. Şu an bir sıkıntı yok gibi.