RTX 2060 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

aozanyay

Decapat
Daha fazla  
Herkes merhaba, Windows 10 sürümündeyken mavi ekran hataları alıyordum. Belki Windows 11'e geçersem almam dedim. Fakat sorun devam etti. Şimdi tekrardan Windows 10'e geçtim. Tüm sürücüleri yeniden kurmama rağmen halen daha sürekli olarak farklı sebeplerden mavi ekran hataları alıyorum. O kadar çok sık gelmeye başladı ki bilgisayarı kullanamaz hale geldim. Ayrıca bunun dışında Chrome'da da zaman zaman sekme çökmesi hatası alıyorum. Bir tanesi de status_stack_buffer_overrun hatası. Şimdiden söyleyeyim Technopat YouTube kanalındaki RAM testini ve SSD testini yaptım. Temiz çıktı. BIOS güncel, RAM frekanslarını da güncelledim.

Sistem özellikleri:
MB: Aorus B450 Elite.

GPU: ASUS RTX 2060 6 GB.

CPU: AMD Ryzen 5 3600.

SSD: Kingston A2000 500GB.

RAM: HyperX 2x8GB.

Alttaki komutları CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla yapıştırın. Spotify kaldırın. Hocam ya diskleriniz arızalı ya da Windows kurulumunda sorun yaşamışsınız. Çok fazla sürücüde hata var (USB Audio, WebFilter ve birkaç tane daha sys dosyası) Asus sürücünüz de hatalı "ArmourySocketServer"
  1. sfc /scannow
  2. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
  3. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Alttaki komutları CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla yapıştırın. Spotify kaldırın. Hocam ya diskleriniz arızalı ya da Windows kurulumunda sorun yaşamışsınız. Çok fazla sürücüde hata var (USB Audio, webfilter ve birkaç tane daha SYS dosyası) ASUS sürücünüz de hatalı "armourysocketserver"
  1. SFC /scannow
  2. DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth
  3. DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth

Hocam dediklerinizi yaptım. ASUS sürücüsüyle ilgili de internetten bir şey bulamadım. Halen daha mavi ekran veriyor. Yeni hataları aşağıya bıraktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı