Şu cümleyle bilgin olmadığını belli ettin, gerisini okumama gerek kalmadı. Olabildiğince objektif bir eleştiri yapmıştım.![]()
Anlamakta ısrar ediyorsunuz
Şu cümleyle bilgin olmadığını belli ettin, gerisini okumama gerek kalmadı. Olabildiğince objektif bir eleştiri yapmıştım.![]()
''Bütçeni arttırıp daha iyi bir ürün almanı öneririm.'' diyeceğim. APU olsa alabilir, RTX 2060 ile VX Plus nedir ya?Anlamakta ısrar ediyorsunuzArkadaş çıkıp dedi ki 300TL bütçem var hangi PSU'yu önereceksiniz siz? Bekliyorum cevabı.
Parasını ver o zaman bütçesini arttırsın gökten herkese para yağmıyor.''Bütçeni arttırıp daha iyi bir ürün almanı öneririm.'' diyeceğim.
300 liralık bir PSU'ya RTX 2060 tabanlı sistemimi emanet edeceğime 200 ekler paşa paşa kullanırım. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek. APU sistem olsa önerdiğin PSU'yu alabilir zaten tam yükte az güç çekeceği için PSU zorlanmayacak çoğu zaman yarısı yatacak bile ama gidip de 2060'lı bir sisteme VX Plus gibi bir PSU'yu sırf 300 lira diye önermek saçmalıktır. Neyse, zaten PSU'ya kime göre neye göre kötü demen bütün tartışmayı bitirdi, detaylı detaylı neden kötü olduğunu ''objektif'' bir şekilde açıkladım ve verdiğin cevap açıkçası çok komikti.Parasını ver o zaman bütçesini arttırsın gökten herkese para yağmıyor.
6700XT bağladım diyorum o PSU'ya ben, sen 2060 diyorsun300 liralık bir PSU'ya RTX 2060 tabanlı sistemimi emanet edeceğime 200 ekler paşa paşa kullanırım. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek. APU sistem olsa önerdiğin PSU'yu alabilir zaten tam yükte az güç çekeceği için PSU zorlanmayacak çoğu zaman yarısı yatacak bile ama gidip de 2060'lı bir sisteme VX Plus gibi bir PSU'yu sırf 300 lira diye önermek saçmalıktır. Neyse, zaten PSU'ya kime göre neye göre kötü demen bütün tartışmayı bitirdi, detaylı detaylı neden kötü olduğunu ''objektif'' bir şekilde açıkladım ve verdiğin cevap açıkçası çok komikti.
Bu arada ben emoji attım diye sen de emoji atıyorsun, bu daha da komikmiş.
Tamam sen bağlamışsın ne güzel, ben önermiyorum. Senin ne kullandığın da pek umrumda değil açıkçası.6700XT bağladım diyorum o PSU'ya ben, sen 2060 diyorsun![]()
Önermeyebilirsin mantıklı argümanların var zaten, konu sahibi düşük bütçeli değilse sana hak verecektir ama kendine olaya objektif bakıyorum demeTamam sen bağlamışsın ne güzel, ben önermiyorum. Senin ne kullandığın da pek umrumda değil açıkçası.
Arkadaş çıkıp dedi ki 300TL bütçem var hangi PSU'yu önereceksiniz siz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.