RTX 2060 sisteme 500W PSU yeter mi?

Anlamakta ısrar ediyorsunuz :D Arkadaş çıkıp dedi ki 300TL bütçem var hangi PSU'yu önereceksiniz siz? Bekliyorum cevabı.
''Bütçeni arttırıp daha iyi bir ürün almanı öneririm.'' diyeceğim. APU olsa alabilir, RTX 2060 ile VX Plus nedir ya?

Parasını ver o zaman bütçesini arttırsın gökten herkese para yağmıyor.
300 liralık bir PSU'ya RTX 2060 tabanlı sistemimi emanet edeceğime 200 ekler paşa paşa kullanırım. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek. APU sistem olsa önerdiğin PSU'yu alabilir zaten tam yükte az güç çekeceği için PSU zorlanmayacak çoğu zaman yarısı yatacak bile ama gidip de 2060'lı bir sisteme VX Plus gibi bir PSU'yu sırf 300 lira diye önermek saçmalıktır. Neyse, zaten PSU'ya kime göre neye göre kötü demen bütün tartışmayı bitirdi, detaylı detaylı neden kötü olduğunu ''objektif'' bir şekilde açıkladım ve verdiğin cevap açıkçası çok komikti.

Bu arada ben emoji attım diye sen de emoji atıyorsun, bu daha da komikmiş.

300 liralık bir PSU'ya RTX 2060 tabanlı sistemimi emanet edeceğime 200 ekler paşa paşa kullanırım. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek. APU sistem olsa önerdiğin PSU'yu alabilir zaten tam yükte az güç çekeceği için PSU zorlanmayacak çoğu zaman yarısı yatacak bile ama gidip de 2060'lı bir sisteme VX Plus gibi bir PSU'yu sırf 300 lira diye önermek saçmalıktır. Neyse, zaten PSU'ya kime göre neye göre kötü demen bütün tartışmayı bitirdi, detaylı detaylı neden kötü olduğunu ''objektif'' bir şekilde açıkladım ve verdiğin cevap açıkçası çok komikti.

Bu arada ben emoji attım diye sen de emoji atıyorsun, bu daha da komikmiş.
6700XT bağladım diyorum o PSU'ya ben, sen 2060 diyorsun :D 550W nesine yetmeyecek 2060 sistemin? Koruma konusuna değinme yine düşük bütçe için attım diyorum tekrardan. Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Merak etme güzel öneriler yapabiliyorum :D Şu arkadaş bütçesini bir yazsa tüm sorunlar ortadan kalkacak vallahi.

@388138 Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz burada? Arkadaş bütçe belirtmemiş. Yalnızca ekran kartı ve almayı düşündüğü işlemciyle sistem 6-7 bin TL yaklaşık. Toplamda yaklaşık 8-9 bin TL'ye gelebilecek bir sisteme 300TL'lik güç kaynağı önermek size mantıklı geliyorsa buyurun önerin. VX Plus APU sistemlere veya gerçekten giriş seviyesi olan sistemlere önerilebilecek bir güç kaynağı. 500TL'ye adam akıllı bir güç kaynağı alıp sistemi tam anlamıyla güvenilir dizmek varken neden 200TL kısıp daha düşük bir güç kaynağı alsın kullanıcı? Sizin önerdiğiniz güç kaynağına çöp demiyoruz. 3-4 bin TL bandına kadar önerilebilecek bir güç kaynağı. Başka bir şey de değil.

Arkadaş çıkıp dedi ki 300TL bütçem var hangi PSU'yu önereceksiniz siz?

Kafanıza göre böyle varsayımlar yapın siz sürekli. Konu sahibi bütçe belirtmemiş. Sizin burada bu soruyu sorma hakkınız yok. Hakeza konu sahibi böyle bir bütçe belirtirse yapabileceğim(iz) tek şey ona bunun yetersiz olduğunu ve bütçesini bir miktar arttırması gerektiğini söylemek olur. Her şeye bir cevabınız var eminim. Buna da mantıksız olsa da bir dönüş yapacaksınızdır fakat ben size dönüş yapmayacağım. Fikirlerimi tutarlı buluyorsanız mesajı beğenir, bulmuyorsanız mesajı beğenmezsiniz. İyi sosyaller!

@curiousoftech Burada arkadaşın işlemci markasını tahmin edip bir anakart önerisi yapmadım ben. Dediğiniz gibi bütçesi hakkında tahminde bulunup öneri yaptım sizde kendi fikirlerinizi belirtip kendi önerilerinizi yapabilirsiniz, ben öneri yaptım diye 1000TL bütçesi varken benim önerimi alacak hali yok ya adamın. Sanki adama C4 önermişim gibi beni yargılamanızı mantıklı bulmuyorum amacım sadece düşük bütçesi var ise üstüne basarak söylüyorum düşük bütçesi var ise alabileceği bir alternatif sundum.
Tahminde bulundum diye oturup ağlamamı bekliyorsunuz galiba bu kadar narsist olmayın :D

Arkadaşlar sakin olalım lütfen benim PSU alacak bir bütçem şu anlık yok. Vatan'dan yıllar yıllar önce topladığım PC'nin PSU'su bu xilence markası Tayvan menşeili sadece 500W bu kuracağım sistemi çalıştırır mı diye sordum bir bütçe belirtmedim. AMD 3700X ile RTX 2060 alırsam bu PSU yeterli olacak mı? Veya GTX 1650 AMD 3600 alırsam yeterli olacak mı? NVIDIA resmi sitesinde RTX 2060 minimum 500W kullanılır diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı