RTX 2060 sisteme 500W PSU yeter mi?

Yeter ama bütçeniz yoksa 600W Aerocool VX Plus alın bayağı ucuz ama kaliteli.
Değil. 12V kanalından 56W kayıp var, OCP ve OTP koruması eksik, grup düzenlemeli ve 80+ özelliği bulunmayan aşırı giriş seviyesi bir ürün. RTX 2060 ile asla tavsiye etmem.

Değil. 12V kanalından 56W kayıp var, OCP ve OTP koruması eksik, grup düzenlemeli ve 80+ özelliği bulunmayan aşırı giriş seviyesi bir ürün. RTX 2060 ile asla tavsiye etmem.
Evet koruma eksiği var ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor, fark ettiyseniz düşük bütçeniz varsa bunu alabilirsiniz dedim. Tam korumalı PSU'lar 500TL'den başlıyor en aşağı. Varsa 300TL'ye tam korumalı PSU tavsiyeniz atabilirsiniz.

Evet koruma eksiği var ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor, fark ettiyseniz düşük bütçeniz varsa bunu alabilirsiniz dedim. Tam korumalı PSU'lar 500TL'den başlıyor en aşağı. Varsa 300TL'ye tam korumalı PSU tavsiyeniz atabilirsiniz.
Ucuz diye kötü bir ürünü önermeniz mantıklı değil. Üstelik kullanacağı ekran kartı da RTX 2060. Öneri yapmak için yapmış gibisiniz. Üstelik ortada herhangi bir bütçe de yok, neye göre uygun fiyatlı PSU önerisi yapıyorsunuz?

Bu arada eksik korumasının olması nasıl kötü anlamına gelmiyor? Bahsettiğim eksik korumaların birisi yüksek akım koruması, birisi yüksek sıcaklık koruması.

Ucuz diye kötü bir ürünü önermeniz mantıklı değil. Üstelik kullanacağı ekran kartı da RTX 2060. Öneri yapmak için yapmış gibisiniz. Üstelik ortada herhangi bir bütçe de yok, neye göre uygun fiyatlı PSU önerisi yapıyorsunuz?

Bu arada eksik korumasının olması nasıl kötü anlamına gelmiyor? Bahsettiğim eksik korumaların birisi yüksek akım koruması, birisi yüksek sıcaklık koruması.
Hocam kime göre neye göre kötü :D Gidip 2000TL'ye bir PSU önersem içiniz rahat eder mi o zaman? hatta 2000 değil 5000TL'lik PSU önerisi yapayım riske atmaya değmez yanında bir de akım koruma cihazları önereyim ne dersiniz? Bütçesi yoksa arkadaşın mecburen bunları alacak, ben bütçesi var veya yok demedim, yoksa dedim lütfen düzgün okuyun arkadaş bütçe belirtmediği için tahminde bulundum.

Hocam kime göre neye göre kötü :D
Şu cümleyle bilgin olmadığını belli ettin, gerisini okumama gerek kalmadı. Olabildiğince objektif bir eleştiri yapmıştım. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı