RTX 2060 sisteme sessiz PSU tavsiyesi

Saykoraz

Picopat
Merhaba arkadaşlar, şu an güncel olarak Corsair Spec Delta kasanın yanında gelen Corsair VS550 PSU kullanıyorum fakat inanılmaz derecede sesli çalışıyor ve baş ağrıtıyor o yüzden bundan kurtulup yeni bir PSU alacağım önerilerinizi bekliyorum 550W veya 650W arası olursa sevinirim. Tek aradığım özelliği sessiz çalışması diyebilirim. Bütçem 350-450 arası. Sistemim:

R5 3600.
RTX 2060.

Bana korku filmlerindeki gerilim müziği gibi geldi.
Sorun büyük.

Dostum sorun olduğu falan yok abartma ya hahahah sesli çalışıyor sadece. Kaç aydır kullanıyorum sistemi sorun olsa zaten sistem kapanırdı kaç kere saatlerce yük altında oyun oynarken tık demedi sistem dediğim gibi sadece sesinden rahatsızım o da büyük ihtimal eski model olduğu içindir. Sarı etiket mi gri etiketli mi olduğuna bakacağım da şu an kasa acayip ters bir yerde bakamıyorum.

Hocam hazır sistem aldıysanız PSU değiştirdiğiniz zaman komple sistem garanti dışı kalmaz mı? Belki parçalar için distribitör ilgilenecektir ama komple sistemsel bir durumda garanti sorun olabilir mi tam emin değilim. Önce garanti işlemine bakın hatta üzerine koyarak değiştirmeyi talep edebilirsiniz.

Hocam hazır sistem aldıysanız PSU değiştirdiğiniz zaman komple sistem garanti dışı kalmaz mı? Belki parçalar için distribitör ilgilenecektir ama komple sistemsel bir durumda garanti sorun olabilir mi tam emin değilim. Önce garanti işlemine bakın hatta üzerine koyarak değiştirmeyi talep edebilirsiniz.

Bu dediğinizde mantıklı o zaman boş vakit bulana kadar böyle kullanmaya devam edeyim üniversite tatile girdiği zaman garantiye yollarım.
Buyurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Corsair VS550 kullanan arkadaşlar sese bir bakabilir mi forumda ki onlarınki de buna benzer mi yoksa benim ki mi böyle eğer öyleyse eski model VS550 mevcuttur sistemde. Ahh QP ahh güvendik size niye sıkıntılı ürünleri kullanmaya devam ediyorsunuz :(

Buyurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu cihaz ciddi sorunlu belli. Traktör gibi çalışıyor.Garantiye yollayın gitsin. Bende bunun çeyreği kadar ses yok. 1660super ile kullanıyorum. Saatlerce kullanımda bile ses gelmiyor.

Bu cihaz ciddi sorunlu belli. Traktör gibi çalışıyor. Garantiye yollayın gitsin. Bende bunun çeyreği kadar ses yok. 1660 Super ile kullanıyorum. Saatlerce kullanımda bile ses gelmiyor.

O zaman %100 eski model VS550 var diyebiliriz değil mi sistemde :D. Neyse boş zamanımda göndereyim en iyisi ama göndersem ne fayda edecek bilmiyorum gidip aynı PSU'nun yenisini takıp yollarlar muhtemelen.

zaman %100 eski model VS550 var diyebiliriz değil mi sistemde
Hocam kaç mesajdır etikete bakarak anlayabilirsiniz diyoruz:) Etikete baksanız bütün sorun anlaşılacak:)
Seri numarası 97 ile bitiyorsa geçmiş olsun sorunlu olandır yada şöyle anlayabilirsiniz, Vs550 yazısında VS sarı renkte ise kronik olandır.
Sorunsuz olan 2018(benimde kullandığım) VS yazısı beyaz arkaplan üstünde siyahtır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı