RTX 2060 Super alınır mı?

Bütçe
5-7 bin

Cemal Efe 55

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar öncelikle kart nasıl ve bu fiyat iyi mi bir kasam var ve ekran kartı yok. Kasa özellikleri:

16 GB RAM
Intel i5 8400
256 GB SSD
512 GB hard disk
+2 M.2 SSD girişi
+3 ekran kartı girişi
TUF Gaming anakart (büyük)
7 tane fan

Ekran kartı ile birlikte önerdiğiniz başka bir şey varsa yazarsanız iyi olur, şunu bir canavar yapalım ama orta boy bir canavar çok bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneri konularında çözüm olmaz ama o kasayı alma, çok pişman olursun. Yine yineliyorum uyarımı.

Ben kendi deneyimlerini paylaştım eğer sende de varsa A750 ve pişman isen orasını bilemem.

Abi farklarını söyler misin hemen karar vermek istemiyorum objektif olarak farklarını bir soyler misin o yüzden.

6600 rekabetçi oyunlarda daha iyi A750'ye nazaran ama A750 hikaye oyunlarında ondan daha iyi ama ikisi de CS gibi oyunlarda 240 FPS üzeri veriyor.

Abi farklarını söylermisin hemen karar vermek istemiyorum objektif olarak farklarını bir soyler misin o yüzden?
Kas gücü olarak denk sayılırlar ama stabil değil diyorum bu kart. Alan herkes pişman çünkü stabil değil. Arc Control adlı Intel uygulaması bile sorunlu. Yüksek güç tüketimleri var, doğru düzgün destek yok, sürücüler iyi değil. Her hafta sorun konusu açılıyor Reddit'te kart hakkında.
Ben kendi deneyimlerini paylaştım eğer sende de varsa A750 ve pişman isen orasını bilemem.
Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Şu Arc çöplerini de aklayamayız zaten. Intel'in ilk yaptığı GPU'ların düzgün olmasını zaten kimse bekleyemezdi. 13100F'e gelecek olursak önü kapalı ve güçsüz bir işlemci.

Kas gücü olarak denk sayılırlar ama stabil değil diyorum bu kart. Alan herkes pişman çünkü stabil değil. Arc Control adlı Intel uygulaması bile sorunlu. Yüksek güç tüketimleri var, doğru düzgün destek yok, sürücüler iyi değil. Her hafta sorun konusu açılıyor Reddit'te kart hakkında.

Kişisel deneyime göre bileşen önermiyoruz.

Intenetten bakmakla kendin kullanmak arasında hiçbir fark yok mu diyorsun.

Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Şu Arc çöplerini de aklayamayız zaten. Intel'in ilk yaptığı GPU'ların düzgün olmasını zaten kimse bekleyemezdi.
Peki abi diyorlar ya hep amd intelden kötü neden öyle diyorlar

Intenetten bakmakla kendin kullanmak arasında hiçbir fark yok mu diyorsun?
Araştırarak öğrenmek, daha sağlıklı. Kişisel deneyime göre yorum yapmak, hiç sağlıklı bir davranış değildir. Kronik sorunlu bir bileşen sen de sorun çıkarmayabilir ama sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Peki abi diyorlar ya hep amd intelden kötü neden öyle diyorlar?
İşlemci için diyorlar onu ama cahil adamlar diyor. Hiçbir Intel işlemci veya GPU alınabilir değil. GPU zaten direkt çöp. CPU kısmında verimsizler, ileriye dönük değiller soketten ötürü, fahişler ve soğutmaları daha zor. Onu diyen adamlara itibar etmeyin.

Öyle bir şey yok iki markanin da kendine göre avantajı ve dezavantajı var.
Intel'in çok bir avantajı yok iki pazarda da. Yazılım mazılım diye milleti kandırmaya çalışıp, boş boş AMD'ye sallıyorlar anca. Tembellik etmeyi bırakıp, yeni mimari geliştirsinler ilk önce. Kısacası ne 13100F alınır, ne de Arc A770 veya A750 alınır.

Araştırarak öğrenmek, daha sağlıklı. Kişisel deneyime göre yorum yapmak, hiç sağlıklı bir davranış değildir. Kronik sorunlu bir bileşen sen de sorun çıkarmayabilir ama sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.

İşlemci için diyorlar onu ama cahil adamlar diyor. Hiçbir Intel işlemci veya GPU alınabilir değil. GPU zaten direkt çöp. CPU kısmında verimsizler, ileriye dönük değiller soketten ötürü, fahişler ve soğutmaları daha zor. Onu diyen adamlara itibar etmeyin.

Bende 1 sene önce aldığımda sorunlu idi ama şu an gerçekten güncellemeler ile sorunlar bir bir çözüldü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı