RTX 2060 Super GTA 5 düşük FPS ve GPU kullanımı

Online'da test edemedim "Your Save data could not be loaded from Rockstar..." Hatası veriyor ama hikaye modunda test ettim söylediğiniz ayarları FPS değerim 100 küsure çıktı. MSAA yı 8X e çekince GPU kullanımı %100 e çıkıyor sizce 4X de mi yoksa 8X de mi kullanmalıyım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 75
Online'da test edemedim "Your Save data could not be loaded from Rockstar..." Hatası veriyor ama hikaye modunda test ettim söylediğiniz ayarları FPS değerim 100 küsure çıktı. MSAA yı 8X e çekince GPU kullanımı %100 e çıkıyor sizce 4X de mi yoksa 8X de mi kullanmalıyım.
4X kullanın, 8X çok yer FPS'ten, bende 3070 var ben bile 8X kullanmıyorum. Eğer kenarlar çok çizikli gelirse gözünüze FXAA ve Nvidia TXAA açabilirsiniz. Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

4X kullanın, 8X çok yer FPS'ten, bende 3070 var ben bile 8X kullanmıyorum. Eğer kenarlar çok çizikli gelirse gözünüze FXAA ve Nvidia TXAA açabilirsiniz. Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Düzelmedi hocam online da yine aynı sorun devam ediyor.
MSAA 4X.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,3 MB · Görüntüleme: 68
Düzelmedi hocam online da yine aynı sorun devam ediyor.
MSAA 4X.
Hocam çok garip gerçekten, ben hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Üzgünüm yardımcı olamadığım için ancak sorunu çözerseniz buraya yazın mutlaka.
@NRVS Hocam sorunun kaynağını buldum, sorun serverlarda. GTA Online oynarken sunucuya çok kişi katılınca kullanım yüzdeleri düşüyor garip şekilde, ben de az önce fark ettim. Invite only sunucuda tekrar dener misiniz?
1627296787947.png

Hocam bende de kullanımlar aşırı düşük gördüğünüz gibi, FPS de oldukça düşük yine aynı şekilde, fakat tek kişilik sunucuda 120+ FPS alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı