RTX 2060 Super hangi modeli alınmalı?

PC toplayacağım ve ekran kartı konusunda kararsızım. Aklımda üç model var. Bir bakın bakalım hangisini alayım? Ben ucuz ve üç fanlı olduğu için Gigabyte modeli düşünüyorum. Sizce Gigabyte ekran kartı alınır mı? Kullananlar varsa bilgilendirsin lütfen.
msi geforce rtx 2060 super 4093 tl
asus rog strix geforce rtx 2060 super 4147 tl
gigabyte geforce rtx 2060 super 3775 TL.

Ayrıca bir de sorum var. Sizce RTX 2070 fiyat farkına değer mi RTX 2060 Super mi almalı? 2070 mi almalı?
Ayrıca oyun hediyelerini de kaçırma kartların.

2060 Super almayı düşünüyorum. Bende kararsız kaldım. Asus Rog Strix modelinde type-c girişi var. MSI'ın 2060 Super modelinde yok. Acaba bunun için Daha fazla para vermeye değer mi. Ekran kartındaki Type C girişi ile neler yapılabilir.

Biraderim sıfırına bu kadar para vermeye gerek yok bence sitelerde RTX2060 GAMING Z modeli 2600-2700 TL bandında satılıyor. Onlarda garantili ve faturalı ürün bence değerlendirin derim. Şu zamanda sıfıra bu kadar para verilmez.

PC toplayacağım ve ekran kartı konusunda kararsızım. Aklımda üç model var. Bir bakın bakalım hangisini alayım? Ben ucuz ve üç fanlı olduğu için Gigabyte modeli düşünüyorum. Sizce Gigabyte ekran kartı alınır mı? Kullananlar varsa bilgilendirsin lütfen.
msi geforce rtx 2060 super 4093 tl
asus rog strix geforce rtx 2060 super 4147 tl
gigabyte geforce rtx 2060 super 3775 TL.

Ayrıca bir de sorum var. Sizce RTX 2070 fiyat farkına değer mi RTX 2060 Super mi almalı? 2070 mi almalı?

ASUS'da MSI'da alinabilir 2sinin de sogutmasi cok guclu şikayet de duymadim pek gozunuze hangisi hoş geliyorsa alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı