RTX 2060 Super sistem Witcher 2 FPS düşüşü

Yer
Tottenham
Witcher 2 başladım, sistem gereksinimlerim hayli hayli yetiyor ama çok çok ciddi FPS düşüşleri oluyor. Bu normal değil. Bunu düzelten bir ayar, mod, yama yok mu?

Ekran kartı: RTX 2060 Super.
İşlemci: i5-9600K
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubersampling kapatabilirsin.
Ayrıca bknz:

Arkadaşlar birde başka bir sorum var oyunu Steam üzerinde oynuyorum oyunun menüsünden masaüstüne gel diyorum oyun donuyor, kapanmıyor. Sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum bu Steam hali ile mi alakalı ?

Witcher 2 bazım sistemlerde optimizasyon sıkıntısı yaşatabiliyor, mesela oyun benim GTX 1660 Super sistemimde senin yaşadığın sorun kadar olmasa da bazen ufak tefek FPS düşüşleri yaşatabiliyor ve V-Sync ayarını açınca sorunum çözülmüş oluyor.
Arkadaşlar bir de başka bir sorum var oyunu Steam üzerinde oynuyorum oyunun menüsünden masaüstüne gel diyorum oyun donuyor, kapanmıyor. Sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum bu Steam hali ile mi alakalı ?
Bende de öyle, sonuçta bu oyun eski bir oyun. Yeni nesil sistemlerde sorun çıkartabiliyor normal olarak, pek takmamak gerek diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…