oguzyukcell
Hectopat
Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım aklımda olan sistemi sizlerle de paylaşayım. Fakat ekran kartı olarak hala kararımı veremedim. RTX 2060 Super mi RX 5700 XT mi bilemedim. Direkt olarak performans odaklı baktığınızda RX 5700 XT önde duruyor. Fakat yıllar aşkın gelen AMD ısınır AMD sorun çıkartır vs dedikodular var. Isı derecelerine baktığımda AMD biraz daha yüksek (MSI modellerinden bahsediyorum). Bana net ve detaylı bir şekilde bu sebepten dolayı bunu tercih etmelisin diyebilecek var mıdır? Forumda baktığımda bu konu hakkında birkaç başlık var yorumları da okudum ama hala aklımda net bir cevap şekillenmedi. Görür mü bilmiyorum ama Recep Bey veya Ergün Bey'de bu konu hakkında beni bilgilendirirse sevinirim. Son olarak sistem olarak Max 8000TL bütçe ile böyle bir şey toplamayı düşündüm. Bir kere alacağım göze hoş gelmesini ve sürekli bir şeyleri değiştirme isteği doğurmamasını düşünerek bu şekilde topladım. Önerileriniz varsa da beklerim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz - 4.4GHz 32MB 95W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz - 4.4GHz 32MB 95W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI B450-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI GeForce RTX2060 SUPER GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX2060 SUPER GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisaya
MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisaya

Corsaır 16gb (2x8gb) Vengeance Kırmızı Ddr4 3200mhz Cl16 Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Corsaır 16gb (2x8gb) Vengeance Kırmızı Ddr4 3200mhz Cl16 Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

COOLER MASTER MWE 80PLUS 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MWE 80PLUS 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MidT ATX RGB LED FANLI PENCERELİ SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MidT ATX RGB LED FANLI PENCERELİ SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör: