Aziz Orhan
Hectopat
Haklısınz bu daha güzel dearada 600TL fiyat farkı var.
İnce hesabın Gaming gecesinde 3500 TL'ye düştüğü oluyor.
Haklısınz bu daha güzel dearada 600TL fiyat farkı var.
Kutuda RX 5700XT yazıyor açıklamada normal 5700 yazıyorBence bu kartı alın.![]()
MSI VGA Radeon RX 5700 Evoke OC AMD Ekran Kartı
MSI VGA Radeon RX 5700 Evoke OC AMD Ekran Kartı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Ark.
Arkadaş CS:GO PUBG gibi oyunlar oynuyor o oyunlara RTX mode geldide benim mi haberim olmadı.
Hem sıcaklık problemide olan kimseyi görmedim ama Driver konusnda haklısın.
Sapphire RX 5700 XT'nin soğutması efsane yalnız.
MSİ modeli 3200 TL hocam.XT serisi içinde sadece bu kart bütçenize uygun.Cuma indirimlerini beklemekte fayda var.![]()
XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı (RX-57XT8OBF6) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Neresi komik? 5700 XT, 2070 Super ile eşit bir ekran kartı. Beta sürücüleri değil de WHQL sürücüleri yükleyince hiçbir sorun çıkmıyor.Çok komik.
Ben olsam 2060 Super alırdım.
+Daha stabil Driver.
+Daha stabil sıcaklık.
+Nvenc sayesinde daha iyi yayın ve render.
+Daha iyi OC potansiyeli.
+RTX mode.
+Dlss 2.0.
+NVIDIA tabanlı oyunlar hem daha fazla hem daha popüler.
Görmedim özür dilerim.MSİ modeli 3200 TL hocam.
Neresi komik? 5700 XT, 2070 Super ile eşit bir ekran kartı.
+Stabil Driver sorunu 3 aydır AMD'de yok. Hiçbir ayar sorun çıkarmıyor.
+Sıcaklık bir sorun değil, 85 dereceyi hiç görmedim. En ağır oyunda bile Nitro+ ile Ultra ayarlarda 73 dereceyi geçmedi.
+RTX tamamıyla daha gelişmemiş ve 2060 Super RTX'de o kadar güçlü değil.
Fiyat olarak da bakılırsa bir şeylerden mahrum kalmak gerekli. Bütçeye uygun bir ekran kartını nasıl böyle güçsüz gösterebiliyorsunuz?
Geçiyor geçiyor, Youtube'ta bir sürü kanıt var.Tercih meselesi ben olsam 2060S alırım 5700 XT önde olsa bile tercih ettiğim RTX 2060S olurdu.
Eki Görüntüle 586401
Eki Görüntüle 586403
2060 Super ekran kartını geçer de 2070 Super ekran kartını geçemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.