T tersmaske55 Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #1 Merhabalar, bu karti alacağım sizce ses sorunu olur mu? Bir de olursa ne gibi bir sürec işler İtopya'dan alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2020
Merhabalar, bu karti alacağım sizce ses sorunu olur mu? Bir de olursa ne gibi bir sürec işler İtopya'dan alacağım.
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 15 Kasım 2020 #2 Olacaktır yüksek ihtimalle. Ayrıca ısınan bir kart. Bütçeniz nedir? Belki daha iyi bir öneri yapabilirim. Artı 0 Eksi
Olacaktır yüksek ihtimalle. Ayrıca ısınan bir kart. Bütçeniz nedir? Belki daha iyi bir öneri yapabilirim.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #3 Son zamanlarda Sosyal'de İtopya hakkında pek iyi görüşler yok. Windforce modelinin ses sorunu çıkarma ihtimali yüksek. Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Onun yerine 600 lira kadar daha ucuza Galax 2060S var. Artı 0 Eksi
Son zamanlarda Sosyal'de İtopya hakkında pek iyi görüşler yok. Windforce modelinin ses sorunu çıkarma ihtimali yüksek. Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Onun yerine 600 lira kadar daha ucuza Galax 2060S var.
KS KS T tersmaske55 Femtopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #4 Batu Z dedi: Olacaktır yüksek ihtimalle. Ayrıca ısınan bir kart. Bütçeniz nedir? Belki daha iyi bir öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda bir şey olcağını sanmıyorum yani kasam iyi hava alma konusunda fakat benim korkum ses sorunu olursa kargo süresi cok fazla olur mu? Artı -1 Eksi
Batu Z dedi: Olacaktır yüksek ihtimalle. Ayrıca ısınan bir kart. Bütçeniz nedir? Belki daha iyi bir öneri yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Sıcaklık konusunda bir şey olcağını sanmıyorum yani kasam iyi hava alma konusunda fakat benim korkum ses sorunu olursa kargo süresi cok fazla olur mu?