Çözüldü RTX 2060 TUF Hızlı Soğutma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

286313

Kilopat
Makaleler
3
Arkadaşlar bir ısı problemi yaşıyorum ama öyle abartılacak bir şey değil. Sadece herhangi bir oyunu ilk açtığımda ekran kartım 80 derecelere kadar çıkıyor. LOL'de veya CS:GO'da bu problem olmuyor. Örnek vereceksek GTA V'de oluyor. Fanlar 2800RPM'e kadar çıkıyor. 5-10 dakika masaüstünde AFK bırakınca her şey normale dönüyor.
Fakat benim sizden isteyeceğim tek şey bunu direkt açar açmaz normale döndürmenin bir yolu var mı? Aynı ekran kartını kullanan kişilerin yazması önceliğim olur ama bir bilginiz/yorumunuz var ise benimle paylaşır mısınız? Arkadaşlarla beraber oynayacağımız zaman onları bekletmek zorunda kalıyorum.

Ekran Kartım
Kasam 3 fanım var. İkisi üst çıkışta, diğeri ise egzozda, önde fan yok. Fakat problemin bu olmadığını biliyorum.

İnsanların TUF hakkında söylediklerini biliyorum ama kastettikleri şey bu değil! Ekran kartı normale döndüğünde oyun içerisinde 67-68 derece ve üstünü asla görmedim. Hatta GTA V'i 57 derecede oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Neredeyse 3. yılına gelen bu konuma da bir cevap verme vakti geldi.

Arkadaşlar, sorunu GPU Tweak III ile çözmeyi başardım.
2. versiyonunda adam akıllı çalışmayan Silent Mode artık çok stabil ve başarılı bir şekilde çalışıyor.
1680129908692.png

Ön ızgarasında tek bir fanın bile bulunmadığı Mythril kasamda Ultra grafiklerdeki PUBG, Rocket League gibi oyunlar ekran kartında 65 dereceyi geçemiyor.
Üstelik çok fazla FPS kaybı da yok.

TUF RTX2060 kullanıcılarına önerim budur.

@YıldırayDgn yardımın için teşekkür ederim :)
asus gpu tweak uygulamsını indirmeniz gerek öncelikle uygulamayı açtıktan sonra sağ üstte 0db fan var onu off yapıp kaydet bu kadar
Teşekkür ederim. Daha alalı 2 gün olduğu için pek bir bilgim yok :)
asus gpu tweak uygulamsını indirmeniz gerek öncelikle uygulamayı açtıktan sonra sağ üstte 0db fan var onu off yapıp kaydet bu kadar
Pardon yine rahatsız edeceğim ama dediğiniz uygulamayı indirdim fakat öyle bir ayar bulunmamakta.

Son düzenleme:
Neredeyse 3. yılına gelen bu konuma da bir cevap verme vakti geldi.

Arkadaşlar, sorunu GPU Tweak III ile çözmeyi başardım.
2. versiyonunda adam akıllı çalışmayan Silent Mode artık çok stabil ve başarılı bir şekilde çalışıyor.
1680129908692.png

Ön ızgarasında tek bir fanın bile bulunmadığı Mythril kasamda Ultra grafiklerdeki PUBG, Rocket League gibi oyunlar ekran kartında 65 dereceyi geçemiyor.
Üstelik çok fazla FPS kaybı da yok.

TUF RTX2060 kullanıcılarına önerim budur.

@YıldırayDgn yardımın için teşekkür ederim :)

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı