Valorant'a para yatırmak mı yoksa biriktirmek mi?

Yaş ilerledikçe bedavadan eline geçeni düşünmeden harcadığın zamanları özlüyorsun. Madem ihtiyacın yok, biriktirme zorunluluğun yok gönlüne göre harca gitsin derim.

Yorumunuz için sağ olun

1 sene önce Valorant'ı bırakıp CS geçtiğimden beri günlerim daha huzurlu. CS başlayıp, illa yatıracaksan ona yatır. En azından aldığım skinleri satabiliyorum. Yaz okulunda ders almam gerekiyordu, bıçak ve eldiveni satıp öyle ödemiştim. Valorant'ta olan 20 tane Vandal da bana öyle bakıyor hala.

Hocam CS başlamamı önerir misiniz?

Valorant'a para neden yatırıyorsun kardeşim. Bu kadar gereksiz bir şey olamaz zaten setin varmış.

Bir tek onları oynadığım için içimden öyle gelmişti hep

Yorumunuz için sağ olun.

Hocam CS başlamamı önerir misiniz?

Bir tek onları oynadığım için içimden öyle gelmişti hep.

Hocam bu tarz FPS oyunlarında arkadaş önemli aslında bütün arkadaşların Valorant oynuyorken CS başlayamazsın sıkılırsın.

Yatırdığım parayla sadece dolar alsaydım 100.000 TL yapıyordu hisse alsaydımmin 250.000 çünkü o tarihlerde aldığım hisseler 25-30X yaptı.
Yatırım tavsiyesi vermek istemem ama Valorant'a yatırdığın para çöpe atmakla aynı şey her aklına VP almak geldiğin de git o paranın yarısıyla yemek ye yarısıyla da gözünü kapatıp bir hisse al emin ol bir gün ihtiyacın olduğun da sağa sola minnet etmiyorsun. Paranın küçüklüğüne bakma dediğimi uygula.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    188,5 KB · Görüntüleme: 9
Hocam bu tarz FPS oyunlarında arkadaş önemli aslında bütün arkadaşların Valorant oynuyorken CS başlayamazsın sıkılırsın.
hocam bizim ekip cs valo arası oynuyor zaten genelde ben mecbur kalınca cs geçiyorum
Parayı biriktirip altın ya da gümüş alın. En azından sıkışınca satar işinizi görürsünüz. Gençlik eğlencesine kapılmayın para konusunda.
altın 5 bin lira hocam 2 aylığım

Yatırdığım parayla sadece dolar alsaydım 100.000 TL yapıyordu hisse alsaydımmin 250.000 çünkü o tarihlerde aldığım hisseler 25-30X yaptı.
Yatırım tavsiyesi vermek istemem ama Valorant'a yatırdığın para çöpe atmakla aynı şey her aklına VP almak geldiğin de git o paranın yarısıyla yemek ye yarısıyla da gözünü kapatıp bir hisse al emin ol bir gün ihtiyacın olduğun da sağa sola minnet etmiyorsun. Paranın küçüklüğüne bakma dediğimi uygula.
dedğiniz şey çok iyi ama ben hisse işlerinden hiç anlamam ki ya dolandırılırsam?

Öneririm niye önermeyeyim? Oyunu daha önce hiç oynamadıysanız öğrendikten sonra Faceit kasarsınız, kafa çok daha rahat olur.
hocam bende bi ara çok düşündümde vbizimkiler valo geçince arada kaynadı . Aslında faceit eğlenceli diyorlar
@Snedy 17 yaş küçük değil farkındasınız değil mi?
@Pyke_Tyson Saçma bir skine 750 lira vermekten iyidir.
sizde haklısınız hocam ama 2 aylığı bir gram altına vermekte bana ağır gelir gibi

@Snedy 17 yaş küçük değil farkındasınız değil mi?
@Pyke_Tyson saçma bir skine 750 lira vermekten iyidir.

Farkındayım ama belli ki oyunu fazla oynayan birisi çevrede bu tarz şeylere etki edio altın için biriktirmez ki bence biriktirmemeli kendine kıyafet falan al en kötü ya da CS olabilir yeni Online oyunlar olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı