RTX 2060 ve i5 8600K Sistem Tavsiyesi

Woozie

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar topluyorum ve şu anda aşağıdaki parçalara sahibim. Anakart, kasa ve soğutucu önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.

• Ekran kartı: GIGABYTE Geforce RTX 2060 OC
  • Ram: Corsair 2x8 3200 MHz
  • Güç kaynağı: EVGA SuperNOVA 650 G3, 80 Plus Gold 650W
  • İşlemci: i5-8600K

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam OC yapmayı düşünüyorum ama anakart ekran kartı uyumu çok önemli midir? Birde MSI MPG Z390 GAMING PLUS SOKET 1151 DDR4 4400(OC) HDMI DVI Fiyatı bu anakart için ne düşünüyorsunuz X370 modeli sanırım genel olarak alacağım model ama hangisini alsam bilemedim. Sıvı soğutmada ne önerebilirsiniz?

Bütçe belirtir misiniz lütfen? Adam akıllı bir şey düşünülmüyor dediklerinizle.
Hocam OC yapmayı düşünüyorum ama anakart ekran kartı uyumu çok önemli midir? Birde MSI MPG Z390 GAMING PLUS SOKET 1151 DDR4 4400(OC) HDMI DVI Fiyatı bu anakart için ne düşünüyorsunuz X370 modeli sanırım genel olarak alacağım model ama hangisini alsam bilemedim. Sıvı soğutmada ne önerebilirsiniz?
Ekran kartı uyumu diye bir şey yok arkadaş hoş durur, ikisinin da markası aynı olur demek istemiş.

Hocam belirttiğiniz tüm parçalar için bütçe istedim, orantılı bir şey alırız ona göre.
Şuan zaten konuda yazdığım tüm parçalara sahibim, bir tek i58600K aldığıma pişman oldum keşke TR'den alsaydım i59600K alabilirdim benzer fiyata. Bunun dışında şuanda anakart için gönderdiğim anakart fiyatlarında bir şey arıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı