RTX 2060 ve i5-9600K Windows 10 Oyunlarda Masaüstü Atma Sorunu

selman gürlek

Decapat
Merhaba arkadaşlar,

2 ay önce RTX 2060, MSI Z390 Mortar, İ5 9600K, 750 watt XİGMATEK PSU, 240 MM XİGMATEK sıvı sogutuculu sistem topladım. Ama oyunlara girerken LoL , CS:GO, Battlefield , Bbattfield 5, Call of Duty oyunlarında hatasız olarak, PUBG oyununda ise crash reporter hatasıyla direk masaüstüne atıyor.(bazen 5 dakika bazen ise 20 dakikada). Birçok yöntem denedim ama sorunu çözemedim. Sürücülerim güncel ve Windows orijinal günceldir. 2 aylık süreden beri oyun oynayamıyorum, bu nedenle.. Bana tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz lütfen ?

Bende de bi ara crash veriyordu steam da PUBG ayarlarından oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula de. Eğer hatalı dosya bulursa tekrar o dosyayı indirecektir. Dosya bulursa yazar mısın tekrar?

O yöntemi denemiştim kardeşim . Sonuç vermedi . Yine atıyor oyundan her türlü . Ne yapacağımı bilmiyorum artık . Windows 7 ye geçsemmi acaba ?

PUBG'nin minidump'larını paylaşın diyeceğim ama 500 MB'lik dosyayı okucaka yürekli arkadaş yoktur heralde

Keşke olsa dua ederim . Ama sorunum sadece PUBG değil. Diğer oyunlarda sorunlu . Windows nedeniylemi bu durumla karşılaşıyorum anlamadım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…