B Bell Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Son günlerde mavi ekran hatası alıyorum. Nedenini anlamayadım yardımcı olabilir misiniz? RTX 2060 R5 3600 16 GB RAM Minidump dosyası: Minidump.rar drive.google.com Aldığım mavi ekran hataları: DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Son günlerde mavi ekran hatası alıyorum. Nedenini anlamayadım yardımcı olabilir misiniz? RTX 2060 R5 3600 16 GB RAM Minidump dosyası: Minidump.rar drive.google.com Aldığım mavi ekran hataları: DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #2 @Trieetz @Bora Dere @Enes3078 Artı 0 Eksi
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 19 Ekim 2020 #3 Eksik dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak. Vanguard'ı kaldırın. Windows Update çalıştırın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü bu siteden indirin. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com https://www.amd.com/tr/support BIOS bu rehbere bakarak güncelleyin. B450 AORUS M (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for... www.gigabyte.com Artı 0 Eksi
Eksik dosya onarımı yapın bu rehbere bakarak. Vanguard'ı kaldırın. Windows Update çalıştırın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en güncel sürümü bu siteden indirin. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com https://www.amd.com/tr/support BIOS bu rehbere bakarak güncelleyin. B450 AORUS M (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for... www.gigabyte.com