RTX 2060 ve R7 3750H sistem Apex Legends'da düşük FPS

Berke torba

Hectopat
Aldığım RTX2060 ve Ryzen 7 3750H bilgisayardan her oyunda düşük performans alıyorum, çok kasıyor. Mesela Apex Legends'da 48 FPS alıyorum. Bilgisayar çok kasıyor. Arada işlemci oyun oynarken 100'de 100'ü görüyor. Çok fazla kasma var, oynanmayacak kadar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığım RTX2060 ve Ryzen 7 3750H bilgisayardan her oyunda düşük performans alıyorum, çok kasıyor. Mesela Apex Legends'da 48 FPS alıyorum. Bilgisayar çok kasıyor. Arada işlemci oyun oynarken 100'de 100'ü görüyor. Çok fazla kasma var, oynanmayacak kadar. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci %100'ü görüyorsa darboğaz söz konusu olabilir. Ayarları en yükseğe çekmek darboğazı azaltmaya yardımcı olabilir.

Sıcaklık değerleri nasıl bilgisayarı Kaspersky ile tarayın virüs olabilir.

İşlemci %100'ü görüyorsa darboğaz söz konusu olabilir. Ayarları en yükseğe çekmek darboğazı azaltmaya yardımcı olabilir.
Full ayarla çekince daha çok kasıyor
Sıcaklık değerleri nasıl bilgisayarı Kaspersky ile tarayın virüs obedava olan bi virüs tarayıcısı önerirmisiiz tek kullanım için 200 lira vermek istemiyorum

Son düzenleme:
Msi Afterburner'dan oyun içi değerleri takip edbilir misiniz?
Olur sizce nasıl bir sorun olabilir bilgisayarda ısınmadan bu kadar kasarmı
Sadece apexi açınca işlemciyi apex yüzde 80 kullanıyo acaba ısınınca işlemci kendini kısıyo böylecede kullanımmı artıyoa

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı