Kardeşim konunun dışında bir sorum olacak sistem bileşenlerin neler ve nekadar topladın bende toplamayı düşünüyorum tavsiye edersin rtx 2060Bu sistemde CS:GO'da yüksek ayarlarda 150-250 değerlerinde FPS alıyorum. Bu normal mi? YouTube'da araştırdım ama videosunu bulamadım. Hep 2600'ün videosu var.
Drop sadece maç ilk başladığında server kaynaklı lag'dan yiyorum. Server kısmı kırmızı oluyor ordan belli o beyaza dönünce düzeliyor. Stock soğutucu kullanıyorum. Ama CS fazla ekran kartı istemez ekran kartınız nedir?@Silinen üye Hocam merak ettiğim birşey var, deathmatch ve maç esnasında karşılıklı çatışmalarda anlık dahi olsa drop yemiyor musunuz? Ben mesela çatışırken veya deathmatch gibi kalabalık ortamlarda 180-200'leri görüyorum. Acaba ekran kartım mı yetersiz diye düşündüm sizin yorumunuzu görünce. Bir de stok fan mı kullanıyorsunuz?
Ekran kartın gayet yeterli. PUBG bile açan ekran kartı CS'de hayatta zorlanmaz. Zaten CS ekran kartı istemez kullanımlara bakarsanız anlarsınız.@Silinen üye MSI GTX 1050Ti Gaming X.
Hocam ben İncehesap.com dan hazır sistem aldım. Linkini bırakıyorum.Battle SilverKardeşim konunun dışında bir sorum olacak sistem bileşenlerin neler ve nekadar topladın bende toplamayı düşünüyorum tavsiye edersin rtx 2060
Peki sabitlemeyi nasıl açacağız. Ben konsola fps_max 0 yazıp FPS değerlerini en üste çıkarıyorum. Bir de videolar izledim. Benim aldığım değerler normal gözüküyor.Bende 2600x ve 1660ti ile 300FPS+ alıyorum. Oyunu her açtığınızda kendisi 300FPS e sabitliyor. Büyük ihtimalle unuttunuz onu.
Tamam o zaman. fps_max 0 komutu yazmanız yeterli.Hocam ben İncehesap.com dan hazır sistem aldım. Linkini bırakıyorum.Battle Silver
Peki sabitlemeyi nasıl açacağız. Ben konsola fps_max 0 yazıp FPS değerlerini en üste çıkarıyorum. Bir de videolar izledim. Benim aldığım değerler normal gözüküyor.![]()
Peki size göre değerler iyi mi yoksa kötü mü?Tamam o zaman. fps_max 0 komutu yazmanız yeterli.
1920×1080 ve en yüksek ayardaysa ve RAM 8Gb ise normal. Ama RAM 16Gb ve 3000Mhz değeri veya üstü ise bana biraz az gibi geldi. O zaman sistemimizdeki tek farklı parça ekran kartı oluyor ve sizin ekran kartınız daha iyi. Ama 300FPS in altına pek inmiyor.Peki size göre değerler iyi mi yoksa kötü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.