RTX 2060 vs RX 5600 XT

Modeller bunlar.

@361857 fidelity FX daha emekleme aşamasında ve DLSS'den daha iyi olur mu bunu bilemeyiz.

Cyberpunk 2077 optimizasyon sorunlu olmasa DLSS 2.0 ile çok daha performanslı olacaktı, rahatlıkla RTX açılabilecekti. RTX 2060 Death Stranding gibi bir oyunda 4K 60FPS oynatıyor DLSS ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modeller bunlar.
Kesinlikle XFX 5600XT. Zotac soğutması çok giriş seviye kalıyor. Keza mech modeli de öyle. Almanız gereken kart belli.

RX 5600 XT en ucuz 2950 TL RTX 2060 en ucuz 3181 TL'ye buldum 3 fanlı RX 5600 XT 3150 TL.

Zotac RTX 2060 alıp keyfine bakabilirsin. Arada fiyat olarak çok fark yok. Zotac'ın soğutma kalitesi gayet iyi, Nvidia da bu işi iyi yapıyor zaten. 5600XT'yi alacak olsaydım 3 fanlı modellere bakardım.

RTX kullanılmaz 2060'ta zaten giriş seviyesi RTX bir kart ayrıca DLSS alternatifi olarak fidelity FX var Cyberpunk oynarken deneyimledim gerçekten çok işe yarıyor.

Fidelity FX ile DLSS alakası yok ki. Görüntüyü mükemmel bulanıklaştırıyor birkaç FPS arttırmak için fidelity FX. RTX'de 2060 için yeterli. CP2077'de bile DLSS sayesinde 2060 ile RTX açılıyor. RTX ultra ile +144 FPS zaten vermez ama yine de akıcı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı