RTX 2060 vs RX 5600 XT

Tam olarak hangi kısmı 'çok giriş seviye' kalıyor, anlatır mısınız? Zotac'ı neden önermiyorsunuz yani?

Tek kanal bakır soğutma borusu, ince soğutma bloğu, VRAM ve GPU’ya tam temas etmeyen blok. Bu tarz kartlar soğutma açısından yeterli değil. Zotac’ın güçlü soğutmalı kartları var ama bu onlardan birisi değil. Keza Mech modeli de değil.

77AF8C3D-91D8-4D7C-B801-AC4BC2AA6FC3.jpeg

Dedikleriniz iyi hoş güzel de bunlar farklı kartların karşılaştırmalarında sorun çıkartan şeyler değil.

Şuraya iki test bırakıyorum, aynı oyunların farklı ekran kartı modelleriyle yapılmış halleri:

Asus Strix RTX 2060 6GB OC Gaming
Zotac RTX 2060

Testlerde sıcaklıklar neredeyse aynı hatta Zotac daha iyi iş çıkarmış gözüküyor. Argümanlarınızın karşılığı bu olmamalıydı. Eğer cevabınız Asus'un o modeli de iyi değil olursa ben hangi RTX 2060'ların alınacağını merak eder olurum. Sıcaklıklara ve oyun performanslarına baktığımızda son derece yeterli buluyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı