RTX 2060 vs RX 5700

Shulnex

Decapat
İlerideki 4-5 ay içerisinde PC toplama planım var ve RTX 2060 mı yoksa RX 5700 mü alsam karar veremedim. RTX almak isteme sebebim RTX destekli oyunların çıkmaya başlaması ve bunların muhteşem görüntü vermesi, öte yandan RX 5700 ise uzun ömürlü bir fiyat performans ürünü gibi duruyor. Sizce ne yapmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 5 aya neler çıkar daha şimdiden düşünme bence bunu. Şuan alıyor olsan 5700 öneririm. Her ne kadar Driver sorunu olsa da f/p ürünü ve RTX 2060’tan daha iyi performans gösteriyor. RTX 2060’ta RTX özelliğini açamazsın bile performans olarak düşük bir kart. RTX kullanmak istiyorsan 2070S’ten aşağısını düşünmemelisin bence. Ayrıca 5600XT diye bir kart da var RTX 2060’tan daha iyi performans veren :)

Yaklaşık 4 ay 3 farklı 5700 xt (Sapphire Pulse, Rog Strix ve en son Nitro + modelleri) kullandım. Yerli yersiz oyundan atma, driver sorunu vs artık iyice can sıkmaya başlamıştı. Sattım kurtuldum. İmkan varsa RTX 2060 super modellerine bakın derim. Kağıt üzerinde 5700XT modelleri gerçekten güçlü kartlar ama driver sorunları gerçekten sabır zorluyor zaman zaman...

Yaklaşık 4 ay 3 farklı 5700 xt (Sapphire Pulse, Rog Strix ve en son Nitro + modelleri) kullandım. Yerli yersiz oyundan atma, driver sorunu vs artık iyice can sıkmaya başlamıştı. Sattım kurtuldum. İmkan varsa RTX 2060 super modellerine bakın derim. Kağıt üzerinde 5700XT modelleri gerçekten güçlü kartlar ama driver sorunları gerçekten sabır zorluyor zaman zaman...
Ben de çok eskiden R7 modellerinden kullanıyordum çok driver sorunu vardı ben de bundan korkuyorum
acaba gtx 1660 ve rtx 2060 arasında ne fark var sadece rtx desteği mi yoksa performans mı gtx performansda daha mı iyi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı