RTX 2060 yerine GTX 1660S almak mantıklı mı?

Orasını karıştırma hocam genelleme yaptım ve çoğu yorum o şekilde. Ek olarak para veriyorsak çözüm aramamak gerekiyor değil mi ? Neden çözüm aramaya mesai harcayalım ki?
Para veriyorsak çözüm aramamak mı gerekiyor. Hocam teknoloji çağında yaşıyorsunuz farkındasınız değil mi? Kusursuz teknolojik ürün yok ortada. Ya kronik problemli ya da az da olsa problem olma şansı var. Problem olma şansı olmasa garantiler niye var?

Orasını karıştırma hocam genelleme yaptım ve çoğu yorum o şekilde. Ek olarak para veriyorsak çözüm aramamak gerekiyor değil mi ? Neden çözüm aramaya mesai harcayalım ki?

NVIDIA kartlarda da sorunlar oluyor olduktan sonra, bu aralar “60 FPS’ye takılma” sorunu çıkmaya başlıyor hocam. O kadar parayı verince tıpış tıpış çözümü arıyoruz bulamazsak garantiye kilitliyoruz.

Para veriyorsak çözüm aramamak mı gerekiyor. Hocam teknoloji çağında yaşıyorsunuz farkındasınız değil mi? Kusursuz teknolojik ürün yok ortada. Ya kronik problemli ya da az da olsa problem olma şansı var. Problem olma şansı olmasa garantiler niye var?

Öyle değil hocam. Elbette sorun olabilir fakat NVIDIA ekran kartlarında sorun göremiyorum ben. Siyah ekran hatasıdır, WattMan'dır bilmemnedir tek tük FPS konusu görmüşümdür şimdiye kadar, onlarda basit bir şey. Ama AMD hatasını her gün görüyorum.

4K civarında 2060 Super'ler var hocam.

Garantisiz alınır mı hocam?

@Yigithan Yildirim RTX 2060'a 3900 vermeyin bence. RX6600'ün 3500'e bulunduğu ortamda 2060'lar 3000-3200 arasına kadar düştü. Bence onlara bakın. 4000TL'ye çıkınca 2060 Super, 5000'e çıkınca 3060 bulunuyor.

@Yigithan Yildirim RTX 2060'a 3900 vermeyin bence. RX6600'ün 3500'e bulunduğu ortamda 2060'lar 3000-3200 arasına kadar düştü. Bence onlara bakın. 4000TL'ye çıkınca 2060 Super, 5000'e çıkınca 3060 bulunuyor.

O halde 2060 Super daha mantıklı sanırım. RX 6600e göre daha performanslı bazı oyunlarda, bazı oyunlarda geçiyor ve bazı oyunlarda da geri kalabiliyor. Çoğu oyunda daha çok FPS almış aslına bakarsak.

Her donanımla sorun yaşama ihtimalin var biliyorsun değil mi? Bilgisayar çok fazla donanımdan oluşan ve işletim sistemiyle çalışan bir alet. Diyelim 1660 Super aldım bir ay sonra VRAM'lerden brisi kafayı kırdı hatalardan hataya koşmaya başladın ne yapacaksın.

Mahalle bilgisayarcısı tagin var bir AMD kartı stabil çalıştıramayacak değilsin, abartıyorsun. Dersin bana CUDA çekirdekleri lazım NVIDIA mecbur lazım şu ortamda 1660 Super daha f/p duruyor, RTX 2060 1000 TL farka pek değmez ama 500 TL farkan bulursa direkt indir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı