RTX 2060 yerine GTX 1660S almak mantıklı mı?

Öyle değil hocam. Elbette sorun olabilir fakat NVIDIA ekran kartlarında sorun göremiyorum ben. Siyah ekran hatasıdır, WattMan'dır bilmemnedir tek tük FPS konusu görmüşümdür şimdiye kadar, onlarda basit bir şey. Ama AMD hatasını her gün görüyorum.
Bu sizin yaşayacağınız anlamına gelmiyor hocam. Bir kaç ay önce sorsanız Forza Horizon oyuncuları NVIDIA'ya sövüyordu sürücüler yüzünden oyun oynanmıyor diye.

Bu sizin yaşayacağınız anlamına gelmiyor hocam. Birkaç ay önce sorsanız Forza Horizon oyuncuları NVIDIA'ya sövüyordu sürücüler yüzünden oyun oynanmıyor diye.

Olabilir hocam benim görüşüm AMD ekran kartlarında daha çok sorun yaşanması yönünde, söylemek istedim sadece.

Gaming Z diye bu model hoşuma gitmişti fakat bu fiyat verilmez mi model için? Ve ilan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Olabilir hocam benim görüşüm AMD ekran kartlarında daha çok sorun yaşanması yönünde, söylemek istedim sadece.
Hocam kendi AMD ön yargımı kırabildim. Bu konuda @kino hocam ve bir kaç forum üyesi daha yardımcı oldu fakat daha başkasının AMD ön yargısını kıramadım ve nasıl kırarım bilmiyorum da. Zaten sizi de iyi tanımadığım için ne diyebilirim veya kafa yapınız tam olarak nasıl bilmiyorum. O yüzden dolayı zorlamayacağım da. Umarım uygun fiyatlı bir NVIDIA kart bulup problemsiz şekilde kullanırsınız.

Gaming Z diye bu model hoşuma gitmişti fakat bu fiyat verilmez mi model için? Ve ilan hakkında ne düşünüyorsunuz?
Model güzel ama aynı fiyata 2060Super varken alınmaz.

Hocam kendi AMD ön yargımı kırabildim. Bu konuda @kino hocam ve bir kaç forum üyesi daha yardımcı oldu fakat daha başkasının AMD ön yargısını kıramadım ve nasıl kırarım bilmiyorum da. Zaten sizi de iyi tanımadığım için ne diyebilirim veya kafa yapınız tam olarak nasıl bilmiyorum. O yüzden dolayı zorlamayacağım da. Umarım uygun fiyatlı bir NVIDIA kart bulup problemsiz şekilde kullanırsınız.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı