RTX 2060'ı garantiye göndermek

Rafiduck

Femtopat
Katılım
14 Mayıs 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Inventus'tan Mayıs'ın ortasında aldım. Tek fanlı EVGA RTX 2060. Yoğun olduğumdan kullanmak için pek fırsatım olmamıştı son bir haftadır kullanıyorum. Oyunlarda kontrol ettiğimde sıcaklık 70'in üstünü görmedi herhangi bir sıkıntı da gözükmüyordu FPS düşüşü vs.

Şu an bilgisayarı açtığımda Windows'a girene kadar normal fakat Windows yükleme ekranı geldiğinde ekran net değil ve beyaz mavi karışık çizgiler çıkıyor. Windows kartı görmüyor. Driverı DDU ile sildiğimde çizgiler ve bulanıklık gidiyor. Driverı geri kurduğumda yine aynı sıkıntı oluşuyor. Başka bir ekran kartı taktığımda herhangi bir sıkıntı olmadan çalışıyor. Bu karttan önce RX 580 kullandım yaklaşık 1 yıl ve onda da gayet normaldi her şey.
Daha önce GTX 460'ımda benzer sorunu yaşamıştım fakat bunda görünen çizgiler biraz daha farklı.

Garantiye göndersem fırınlayıp geri mi gönderirler? Sorunun da tam olarak ne olduğunu bilmediğimden ötürü danışmak istedim. Garantiye göndersem ne olur? Inventus'la mı iletişime geçmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın attığı forumdaki konuyu şöyle bir okudum ve yapacağınız her hareketi adım adım kaydedin derim. Olası bir aksilikte direkt THH başvuru yaparsınız. Mahkeme falan hiç fark etmez, uğraşın hocam. Tabii ki bunları ileri dönemde istediğiniz sonucu alamazsanız ve olay sizin üstünüze yıkılmaya çalışılırsa diye söylüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı