RTX 2060'lı sistemde CS 2 en fazla 120 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

berk19

Hectopat
RAM
CORSAIR 16GB 3200MHZ
Ekran kartı
INNO3D RTX 2060
Anakart
MSI B450-A PRO
İşlemci
AMD 1700x
CS 2'yi betada oynamaya basladigimdan beri FPS'im 90-120 aralarinda oynuyor. CS:GO'da 300-360 FPS araligindayken CS2'de niye bu kadar fark etti anlamıyorum. Ayarlari dusurdum zaten oyunu 4:3 1024p onuyorum ama bir turlu duzelmiyor. Bir cozum yolu bilen var mi? Nedir sebebi bunun?

Değerler normal gibi hocam. Zaten demiştim 90 ile 150 arası değişiyor. Sıcaklıklar ve kullanımlar sürekli böyleyse iyi zaten. Ekran kartının kullanımı düşük ama ortada darboğazlık bir durumda yok. Onu anlayamadım.

Acaba fps kilitleyici mi açık. V-Sync açık mı? Değilse konsola fps_max 1000 yazın hocam birde.
fps max 0

Acaba fps kilitleyici mi açık. V-Sync açık mı? Değilse konsola fps_max 1000 yazın hocam birde.
sanirim hala optimizasyon problemleri var veya oyun 8 coklu cekirdek kullanimini dogru yapamiyor olabilir bilgisayara format atip oyunu tekrar kurucam belki eski dosyalar sorun olusturuyor olabilir

fps max 0

sanirim hala optimizasyon problemleri var veya oyun 8 coklu cekirdek kullanimini dogru yapamiyor olabilir bilgisayara format atip oyunu tekrar kurucam belki eski dosyalar sorun olusturuyor olabilir
Formatla ilgisi olduğunu sanmıyorum. 4050 kullanıcılarıda sizin gibi 120 fps alıyorum diye konu açmış. Bence oyunla alakalı birşey. Başka oyunlarda deneyin sistemi mesela valorant gibi. Boşuna format atmayın direk. Orda da sorun çıkarsa ilk önce ekran kartı driver ı ddu ile silip tekrar yükleriz. İşlemcinde bence bir sıkıntı yok.

CSGO ile CS2 arasında az fark yok. Grafikleri baz alarak konuşuyorum. CS işlemci bazlı bir oyun, işlemci düşük oldukça FPS de düşer. Sizinki donanımla alakalı, darboğaz yapıyor, ekran kartını besleyemiyor. Afterburner'a bakmaya gerek yok Ryzen 7 1700x her türlü düşük FPS verir bu yeni nesil oyun karşısında. Ekran kartının tam performansını kullanmak istiyorsanız yükseltme yapın (uyumluysa).

CSGO ile CS2 arasında az fark yok. Grafikleri baz alarak konuşuyorum. CS işlemci bazlı bir oyun, işlemci düşük oldukça FPS de düşer. Sizinki donanımla alakalı, darboğaz yapıyor, ekran kartını besleyemiyor. Afterburner'a bakmaya gerek yok Ryzen 7 1700x her türlü düşük FPS verir bu yeni nesil oyun karşısında. Ekran kartının tam performansını kullanmak istiyorsanız yükseltme yapın (uyumluysa).
Hocam Allah aşkına nasıl besleyemiyor. Adam fotoğraf atmış. %28 cpu kullanımı var işlemcinin 4 te 1 ini anca kullanılıyor. İşlemciyle alakalı bir konu değil bu. İstediği işlemciyi taksın öyle sandığınız gibi bir fark olmayacaktır. İşlemci zaten rahat rahat besliyor. %90 civarı kullanım olsa cpu da hak vereceğim size ama öyle bir durum yok ortada, adama gereksiz masraf yaptıracaksınız.

Formatla ilgisi olduğunu sanmıyorum. 4050 kullanıcıları da sizin gibi 120 FPS alıyorum diye konu açmış. Bence oyunla alakalı bir şey. Başka oyunlarda deneyin sistemi mesela Valorant gibi. Boşuna format atmayın direk. Orada da sorun çıkarsa ilk önce ekran kartı driver ı DDU ile silip tekrar yükleriz. İşlemcinde bence bir sıkıntı yok.

Ben bu sistemle RDR 2'yi yuksek ayarlarda oynuyorum yine bircok guncel oyunu Ultra'da oynuyorum 2K cozunurlukte bir tek CS'de bu FPS sorunu oluyor ben de o yuzden baslik açtım cunku normal bir durum degil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı