RTX 2070 Bilgisayar Toplama

Darboğaz olacağını sanmıyorum. 3600 gayet güzel bir işlemci. Bu konuda rahat olabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi SSD değiştirebilirsiniz. Birde 2 TB HDD ihtiyacınız var mı gerçekten? Eğer oyun amaçlı topluyorsanız ben Harddisk'in 1 TB 'ını çıkarıp 960 GB veya 1 TB SSD almanızı öneririm. Anakartı eğer bütçeniz elveriyorsa x570 almanızı tavsiye ederim. Bu arada o kasadan vazgeçin. O kasanın hava akışı berbat.
Oyun için alıyorum evet ancak en az 30 tane AAA oyun yükleyeceğim disk'te yer kalsın istiyorum SSD ve HDD arasındada fps farkı olmadığından bence önemi yok ama kasa konusunda bende kararsız kalmıştım aynı fiyat bandında psu'lu kasa öneriniz varmıdır?

Şunu buldum ancak bayağı pahalı. Kenarıda temperli değil. Bakıyorum şu an.
Şunu buldum ama kasayla ilgili hiçbir fikrim yok isterseniz Youtube'dan incelemelere bakabilirsiniz.
Ben şu an bu kasayı kullanıyorum ama hazır sistemlerde kullandıkları için PSU'lu versiyonu stokta yok yazmışlar.
Aslında ayrı PSU almanız daha iyi olabilir sizin açınızdan. Ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama.

Son düzenleme:
Şunu buldum ancak bayağı pahalı. Kenarıda temperli değil. Bakıyorum şu an.
Şunu buldum ama kasayla ilgili hiçbir fikrim yok isterseniz Youtube'dan incelemelere bakabilirsiniz.
Ben şu an bu kasayı kullanıyorum ama hazır sistemlerde kullandıkları için PSU'lu versiyonu stokta yok yazmışlar.
Aslında ayrı PSU almanız daha iyi olabilir sizin açınızdan. Ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama.
Tamamdır teşekkürler kasaya orada karar veririm artık önemli olan içiydi sağolun.
POWER BOOST VK-G3902S 600W 80+ RGB USB3.0 Mid Tower Kasa almaya karar verdim hava sirkülasyonu gayet iyiymiş sağolun tekrardan.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı