RTX 2070 ekran kartına uygun çözünürlük

DULBIRAKAN

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2020
Mesajlar
252
Sistemden kısaca bahsedeyim.

ASUS Dual RTX2070 8G EVO model ekran kartı.
8x2 3200MHz RAM.
Ryzen 7 2700X işlemci.

Monitör almak istiyorum ve 27inç olmasını istiyorum birkaç kişiye sordugumda Full HD çözünürlügün az gelecegini ve 27inç monitöre yakışmayacagını düşündüklerini söylediler. Ekran kartımın kaldırabilecegi çözünürlügün QHD oldugunu söylediler ve 27inç monitörde muhteşem olacagını söylediler ve aklıma yattı benim tek derdim 60FPS de Full grafik ayarlarında takılma donma olmadan akıcı bir oyun oynamak bir de size sorup fikirlerinizi almak istedim.
 
Üründen memnun musunuz acaba veya aldıgınız üründe ölü pikselle veya ışık sızmasıyla karşılaştınızmı ve bir de galiba IPS panellerde ghosting sorunu oluyormuş siz bu sorunlarla karşılaştınızmı.
Evet memnunum çok şükür. Ölü pikselle karşılaşmadım, ghosting göremedim ama ışık sızması her IPS monitörde olduğu kadar biraz var. Ürün Nano IPS olarak geçiyor. Full siyah ekranda pembeye kaçan renkte bir ışık sızması var. Kontrast yönünden çok iyi bir monitör diyemem ama renkler oldukça iyi.
 
Evet memnunum çok şükür. Ölü pikselle karşılaşmadım, ghosting göremedim ama ışık sızması her IPS monitörde olduğu kadar biraz var. Ürün nano IPS olarak geçiyor. Full siyah ekranda pembeye kaçan renkte bir ışık sızması var. Kontrast yönünden çok iyi bir monitör diyemem ama renkler oldukça iyi.

Ya ben zaten film ve oyun amaçlı almak istiyorum film izlerken sorun çıkarttıgı oluyor mu hiç ne bileyim yani her ne olursa renk açısından.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı