RTX 2070 Furmark Sonuçları

Arkadaşlar ekran kartına FurMark stres testi yaptım. Sonuçlarda bir anormallik var mı? Kart maksimum 66 dereceyi gördü.

furmark 3.png

Ben sistemi topladım psu'da problem vardı onu servise gönderdim. Şimdi onu bekliyorum sistemi henüz bir oyunda deneyemedim maalesef :) Monitör eksikliğimde var bir süre.
Ben ilk dizdim 5 ay garanti ile uğraştım çok şükür şuan açık dediğim gibi bir GTA 5'de sorun var.

Sadece psu'da sorun yaşadık. Onuda ekran kartı furymark testinde kapatıyordu yüke bindiğinde ekran kartı sandım ilk gönderdim sıkıntı yok dediler tekrar gönderdiler. Sonra psu'ya çevirdik gözümüzü onu gönderdim garantiye geçen gün de bir bilgisayarcıda nagas marka 750w ve 500w aynı marka psu denedim 500watt esnasındaki fotoğraf o onda bile problem çıkmadı. Şimdi boğaziçi serviste psu bakalım ne diyecekler :)
Yani belkide açsam da bir şey fark etmez. Karttan şüpheleniyorum. Pazartesi servisr vereceğim. Çünkü bazı oyunlarda stutter yaşatıyor.

Kesinlikle gönderin. Dert bitmiyor toplama pc'de sanırım. Zaten rtx 2060 alacaktım 2060 super'in fiyatını görünce dayanamadım. Sistem 2060 üzerine kuruluydu :)

550w ile beraber geldi benim spec delta. sistemi hesapladığımız 400-420 arası güç çekeceği görülüyordu. Yetmez ise satar üstünü alırım dedim. Kapanınca ilk aklıma gelen yetmediği idi ama nagas 500w ile sistem 15 dakika kadar tam yükte gpu+cpu dahil testte kalınca psu'da kesinlikle sorun olduğunu teyit etmiş olduk. Şimdi değiştirmeyeceğim. Kasada extra fan yok ise cpu sıcaklığı kaçlarda dolaşıyor acaba?

550w ile beraber geldi benim spec delta. sistemi hesapladığımız 400-420 arası güç çekeceği görülüyordu. Yetmez ise satar üstünü alırım dedim. Kapanınca ilk aklıma gelen yetmediği idi ama nagas 500w ile sistem 15 dakika kadar tam yükte gpu+cpu dahil testte kalınca psu'da kesinlikle sorun olduğunu teyit etmiş olduk. Şimdi değiştirmeyeceğim. Kasada extra fan yok ise cpu sıcaklığı kaçlarda dolaşıyor acaba?
Core Performance kapalıyken yük altında 65 dereceyi geçmiyor. Açık olunca ise 76-78 derece civarlarında oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı