RTX 2070 GTA V düşük GPU kullanımı

Pejosk

Hectopat
Merhabalar.

GTA V'in ücretsiz olmasıyla beraber indirip oynayayım dedim. Oyun esnasında cidden düşük(45-50) FPS aldığımı fark ettim. Afterburner'ı açınca da %50 %60 civarında seyrediyordu. Bilgisayar G731-GW RTX2070 i7 9750H var. İşlemci kullanımı %30 civarında. RAM çift kanal. Sürücü vs. güncel. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemle yüksek ayarlarda yüksek FPS almanız gerek. Ayarları yükselttiğinizde de mi GPU kullanımı yükselmiyor? 1080P Ultra veya 2K High.

Şimdi baktığım videolarda 40-60 arası FPS alınıyor. Fakat GPU kullanımı %90'larda ve Ultra ayarlar.

Geç döndüm kusura bakmayın.

V-Sync açık mı?
Evet açık. Ekran 144Hz. Kapalı da denedim değişmedi sonuç.

V-Sync açıkmı diye soracağım ama 60 FPS sabit olurdu. İşlemci kullanımı % kaçtaydı?
İşlemci Kullanımı %25-%40 arasında seyrediyor.

O sistemle yüksek ayarlarda yüksek FPS almanız gerek. Ayarları yükselttiğinizde de mi GPU kullanımı yükselmiyor? 1080P Ultra veya 2K High.

Şimdi baktığım videolarda 40-60 arası FPS alınıyor. Fakat GPU kullanımı %90'larda ve Ultra ayarlar.
Hayır ne yazık ki. Normal grafik ayarları olabilecek en yüksekte ayarlı. Gelişmiş kısmından Ölçeklendirmeyi x1.25 yaptım ama değişen birşey olmadı.

Çözünürlük ve ayarlar artıkça kullanım artıyor çözünürlük yüksek mi acaba?
1080p şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı