RTX 2070 için model önerisi

Dediğim gibi her markanın modelden modele göre değişiklik gösteriyor. Asus da Rog Strix, Msi da Gaming X modelleri, Gigabyte da Aorus modelleri soğutma anlamında çok iyilerdir.
Teşekkürler son bir sorum var affınıza sığınarak soruyorum, bu konuda cahilim, DDR4 Ram var diyelim ama ekran kartı GDDR6 bu 2 si farklı şeyler di mi? Yani bu 2 parçanın da DDR modelleri aynı olmak zorunda değil diye biliyorum hepsi farklı şeyler diye biliyorum, doğru mudur?

Teşekkürler son bir sorum var affınıza sığınarak soruyorum, bu konuda cahilim, DDR4 Ram var diyelim ama ekran kartı GDDR6 bu 2 si farklı şeyler di mi? Yani bu 2 parçanın da DDR modelleri aynı olmak zorunda değil diye biliyorum hepsi farklı şeyler diye biliyorum, doğru mudur?
İkisi çok farklı şeyler. DDR4 Ram Sistemin kendi belleğidir. GDDR ise ekran kartının kendi içindeki belleğidir. Umarım anlatabilmişimdir. Yani ikisi aynı olmak zorunda diye bir kaide yoktur. İyi geceler dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı