RTX 2070 mi 5700XT mi?

NVIDIA geçtim kafam rahat, 10 FPS ya da 20 FPS düşük 100 değilde 90 ya da 100 değilde 80. Donma yok, crash yok, siyah ekran yok tertemiz. Bugün ekran kartı alacak olayım yinr NVIDIA alirim. Gördük çok övülen AMD'yi kullanamadiktan sonra 1000 FPS versin.

Ray Tracing destekli oyunlarla uğraşacaksanız RTX 2070. Yok ben en yüksek fps'yi isterim diyorsanız 5700 XT. Saçma sorunlar elbet çözülür. Her sürümü anında indirmek yerine stabil olduğundan emin olduğun sürücüden bir sonrakine arada 3-4 ay aralık koyarak güncelleme yaparsanız sorun yaşamazsınız. Hem Radeon hem de GeForce kartlar kullan biri olarak hiç bir zaman en son çıkan sürücüyü çıktığı zaman kurmadım. Aradan min 1-1.5 ay geçtikten sonra kurarak gittim. Bazen tekrardan silip eski sürüme döndüm.
(Hem AMD hem Nvidia için geçerli. İkisinde de sürücü sorunu yaşadım zaman zaman.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı