Çözüldü RTX 2070 Minecraft düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eraygokce

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir laptop aldım kendime ve hızlı bir oyun testi için iki dakikada Minecraft indirip oynamaya başladım. Ancak FPS değerlerim 30-40 civarlarında geziniyor. İçindeki RTX 2070'in %10'unu kullanıyor. NVIDIA denetim masasından RTX 2070'i seçtim, her şeyi denedim ancak olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

resim_2020-11-30_221822.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yardımlarınız için teşekkürler, ileride bu sorunu yaşayan olursa diye ben şöyle çözdüm;
Bende HP Omen 15 vardı ve bu makinelerin bir kontrol merkezi var çoğu bilgisayarda olduğu gibi. Bendeki asıl sorun dahili ekran kartını da kullanmasıydı zaten ilk resimde de görülüyor. Bunu engellemek için resimde görülen ayarı aktif ettim ve şarjda iken dahili grafik birimini deaktif etmiş oldum. Eğer sizde de böyle bir sorun varsa bu şekilde yapabilirsiniz.
Yardımlarınız için teşekkürler, ileride bu sorunu yaşayan olursa diye ben şöyle çözdüm;
Bende HP Omen 15 vardı ve bu makinelerin bir kontrol merkezi var çoğu bilgisayarda olduğu gibi. Bendeki asıl sorun dahili ekran kartını da kullanmasıydı zaten ilk resimde de görülüyor. Bunu engellemek için resimde görülen ayarı aktif ettim ve şarjda iken dahili grafik birimini deaktif etmiş oldum. Eğer sizde de böyle bir sorun varsa bu şekilde yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-01_010112.png
    resim_2020-12-01_010112.png
    87,8 KB · Görüntüleme: 118
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı