- Makaleler
- 4
Güvenememek en doğal hakkım değil mi, bir kere alıyoruz hiç ekran kartı kullanmamışım hayatımda.
Sevgili moderatör gelmiş BIOS'u okuduğum gibi yazdığım için susturma cezası vermiş sağ olsun, bu yetmezmiş gibi yazım hatamı düzeltirken cümlelerimi kırpmış, illkokul düzeyinde anlam derinliği olmayan cümleler ortaya koymuş.
BIOS şeklinde yazardım burasının Türkiye forumu olmadığını bilseydim, öyle zannediyordum Türkçe'sini yazdım BIOS şeklinde. "yanlışmış" kusura bakma yani.
Bari tam düzeltseydin sevgili moderatörcüğüm "Monster kontrol merkezi Turbo modu" yazarken modunun M'si neden küçük? Lütfen düzeltmeni rica ediyorum. Yazılımda bile küçük harf ama sana göre özel isimmiş ya hani; düzelt o "m" harfini lütfen.
Bu kadar basit olamaz arkasında bir sebep vardır markayı kötüledim zannetti arkadaş galiba, komisyon momisyon bir şeyler aldı. Asla markayı kötülemedim memnunum fan sesi hariç.
(Komisyon momisyon bkz: Anlamsız sözcüklerle oluşan ikilemeler belki yazım yanlışı zanneder)
dirsekçilerden bi' farkınız olsun
Galiba Watt konusunda yanlış yere bakıyorum; eğer bakmam gerek yer board powe Draw ise sorun yok ekran kartımda; çünkü 119 Watt'a kadar çıkabildi 'OCCT' ile denediğimde.
Hocam stress testinde daha yüksek Watt'lara çıkabilmesi normal Watt kullanımına bu kadar takılmayın oyunun içinde MSI Afterburner ile bakar mısın? Bu arada illa Watt artsın diyorsanız Power limiti sona kadar çekin.