Öncelikle hayırlı ramazanlar. Tüm oyunlarda fatal error veya dxgi_error_device_removed tarzı hatalar alıyordum. Ekran kartımı ve Power sub değiştirdim.
Önceki ekran kartım GeForce 1050 Ti yeni ekran kartım RTX 2070 yeni ekran kartına ve Power geçtim sorunumun halen devam ettiğini gördüm.
Lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum çaresizim.
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Tüm oyunlarda fatal error veya dxgi_error_device_removed tarzı hatalar alıyordum. Ekran kartımı ve Power sub değiştirdim.
Önceki ekran kartım GeForce 1050 Ti yeni ekran kartım RTX 2070 yeni ekran kartına ve Power geçtim sorunumun halen devam ettiğini gördüm.
Lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum çaresizim.
Ekran kartını değiştirdim demişsiniz. Önceki ekran kartının sürücüsünü DDU ile sildiniz mi? Döküm dosyası paylaşın. Hatayı tam analiz edebilmek için lazım.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Öncelikle cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Yanlış başlıktan dolayı 1 saat ceza aldığım için cevap vermedım. DDU ile güvenli modda temiz bir kurulum yaptım yeni dirveri oyle kurdum. Ayrıca PSU markasını sormuşsunuz Thermaltake markası.
Öncelikle cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Yanlış başlıktan dolayı 1 saat ceza aldığım için cevap vermedım. DDU ile güvenli modda temiz bir kurulum yaptım yeni dirveri oyle kurdum. Ayrıca PSU markasını sormuşsunuz Thermaltake markası.
www.technopat.net
Bu adresteki adımaları uygulayarak dosyayı bizimle paylaşın.
www.technopat.net
Bu adresteki adımaları uygulayarak dosyayı bizimle paylaşın.
Yapmış olduğunuz destek için teşekkür ederim. Göndermiş olduğunuz bağlantı linkteki çözümleri denedim dün gece. Ayrıca çöken oyundaki olay görünteleyicisi aşağıdaki gibi. Önceki ekran kartında da aynı hatayı veriyordu. Bu yeni ekran kartı ise başka bir sistemde test edildi sorunsuz şekilde çalışmakta.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...