RTX 2070 oyunlarda DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED hatası

RaporsuzDeli

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Tüm oyunlarda fatal error veya dxgi_error_device_removed tarzı hatalar alıyordum. Ekran kartımı ve Power sub değiştirdim.

Önceki ekran kartım GeForce 1050 Ti yeni ekran kartım RTX 2070 yeni ekran kartına ve Power geçtim sorunumun halen devam ettiğini gördüm.
Lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum çaresizim.
  • İşletim sistemi Windows 10.
  • 16 RAM.
  • 650 wat Power 80Plus.
  • Assus GeForce ROG strik RTX 2070 8 GB 256 bit DX12 ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Tüm oyunlarda fatal error veya dxgi_error_device_removed tarzı hatalar alıyordum. Ekran kartımı ve Power sub değiştirdim.

Önceki ekran kartım GeForce 1050 Ti yeni ekran kartım RTX 2070 yeni ekran kartına ve Power geçtim sorunumun halen devam ettiğini gördüm.
Lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum çaresizim.
  • İşletim sistemi Windows 10.
  • 16 RAM.
  • 650 wat Power 80Plus.
  • Assus GeForce ROG strik RTX 2070 8 GB 256 bit DX12 ekran kartı.

PSU modeli ne? Format atmayı denediniz mi? BIOS sıfırlamayı denediniz mi?

Bir de minidump dosyası paylaşın.
Döküm dosyasını kastettiniz sanırım hocam ya da ben mi yanlış biliyorum?

Döküm dosyasını kastettiniz sanırım hocam ya da ben mi yanlış biliyorum?

Evet hocam minidump ile karıştırdım 😅 neyse yazımı düzelttim. Uyardığınız için teşekkürler.

Öncelikle cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Yanlış başlıktan dolayı 1 saat ceza aldığım için cevap vermedım. DDU ile güvenli modda temiz bir kurulum yaptım yeni dirveri oyle kurdum. Ayrıca PSU markasını sormuşsunuz Thermaltake markası.

Öncelikle cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Yanlış başlıktan dolayı 1 saat ceza aldığım için cevap vermedım. DDU ile güvenli modda temiz bir kurulum yaptım yeni dirveri oyle kurdum. Ayrıca PSU markasını sormuşsunuz Thermaltake markası.
Bu adresteki adımaları uygulayarak dosyayı bizimle paylaşın.

Bu adresteki adımaları uygulayarak dosyayı bizimle paylaşın.

Yapmış olduğunuz destek için teşekkür ederim. Göndermiş olduğunuz bağlantı linkteki çözümleri denedim dün gece. Ayrıca çöken oyundaki olay görünteleyicisi aşağıdaki gibi. Önceki ekran kartında da aynı hatayı veriyordu. Bu yeni ekran kartı ise başka bir sistemde test edildi sorunsuz şekilde çalışmakta.

Dosya Ekleri

• hata1.png
    hata1.png
    42 KB · Görüntüleme: 57
  • hata2.png
    hata2.png
    50,1 KB · Görüntüleme: 51
  • hata3.png
    hata3.png
    42,1 KB · Görüntüleme: 53
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silin.