RTX 2070 sistem alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sistem parçaları gayet kaliteli. Ancak kimse 13.000TL'ye RTX 2070 almak istemez. Fiyatı biraz daha kısarsanız çok rahat alırlar.
Asla alınmaz. Çok daha iyisi toplanır. Böyleleri 2.el piyasasının içinden geçiyor zaten. 13.000 liraya RTX 2070 sistem? Şaka gibi.
Hocam farkında mısınız ama, monitör ve kulaklıkta var. Bence 11.000TL'ye satılır.

Hocam sistem parçaları gayet kaliteli. Ancak kimse 13.000TL'ye RTX 2070 almak istemez. Fiyatı biraz daha kısarsanız çok rahat alırlar.
12k ya anlaştım hocam şuan köydeyim. Şehre geçince arkadaş evime gelip testini yapıp alacak benim açımdan sorun yok. Kaliteli parçalardan oluşan sistemin ne kadara toplandığını bende biliyorum bu işten az çok anlayan kişide bilir. 13k temsili fiyat zaten. Anlamayan kişilerin bune böyle 13k ya pc mi alınır deyip bana bulaşmaması için. İlanın sonuna da yazdım zaten pazarlık sünnet. Fiyat temsilidir diye.

Yorumun için teşekkür ediyorum 🙂

Arkadaş almayacak zaten , bana direk 8K diye mesaj attı hiç birşey yazmadan hepsinin ederi 8k dedi. Benim sistemde monitör var ekipman var , soğutucu var ve hiç biri dandik parça değil G sync destekli monitör vs var ve hepsi garantili vatandan henüz garantileri de bitmedi. Bunları göz önünde bulundurmak lazım. Kaldı ki 13 kya vermiyorum zaten başka bir kişiyle 12K ya anlaştım , arkadaş gelecek evime bakacak beğenirse alıp gidecek bu kadar basit.

Konuyu açan arkadaşımız boş işle uğraşıyor şuan
Boş işle uğraşıyor diyorsun ama gereksiz yorumlar yaparak konuyu kirletiyorsun. Kimse sana o sistemi satamazsın demiyor, konu alım konusu. 12K'ya almak için pahalı, ya tutarsa diye satmak için normal bir fiyat. Serbest piyasada alıcı ve satıcı konumunda işler değişiyor, bunu kavramalısın.

Hocam farkında mısınız ama, monitör ve kulaklıkta var. Bence 11.000TL'ye satılır.
Mouse ve klavyede var bunun içinde.

Mouse ve klavyede var bunun içinde.
O kadar kaliteli parçalar var ki anakart VRM listesinde Tier D. Kasa desen resimlerinden anladığım kadarıyla tamamen cam sanırım yanlışım olabilir o bu konuda. Ekipmanların arkasına sığınmanızda gülünç çünkü monitör 2.000 lira ediyor diğer klavye, mouse vs. 1.000 lira ediyor. Bu sistem en fazla 10.000 lira eder hatta 10.000 çok bile.

Boş işle uğraşıyor diyorsun ama gereksiz yorumlar yaparak konuyu kirletiyorsun. Kimse sana o sistemi satamazsın demiyor, konu alım konusu. 12K'ya almak için pahalı, ya tutarsa diye satmak için normal bir fiyat. Serbest piyasada alıcı ve satıcı konumunda işler değişiyor, bunu kavramalısın.
Konu alım konusu değil arkadaşın hırs yapıp burda bunu ifşalaması technopata atamda linçlesinler demesi. Sistemi almak istediğinden değil yani bunu anlatamıyorum size. Anlatmak zorunda da değilim zaten de. Ya tutarsa diye bişey yok sistem sadece kasadan oluşmuyor. İşim gereği laptop alacağım için sistemimi hak ettiği fiyatına satmayı planlıyorum. Beğenen alır beğenmeyen başka sistemlere bakabilir veya sıfır toplayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı