RTX 2070 Super 3600 TL’ye alınır mı?

Bende zotac alıcaktım o yüzden öyle dedim zaten yoksa msi daha iyi tabi.

Aralarında aman aman bir fark yok. Zotac'ın da soğutma blokları gayet kaliteli. FPS farkı da olacağını sanmıyorum aralarında pek.(olursa 2-3 FPS anca) Tabi OC Edition'ları saymıyorum. Onunla arasında tabi ki FPS farkı olacaktır(5-6 FPS en fazla).

Para kaşıntı yapıyor sanırım.

Normal şartlarda bu iki kart birbirinin rakibi. Gözle görülecek bir performans farkı mevcut değil iki kart arasında. Sıfırdan kart alıyor olsanız o fiyata 2070s çok iyi elbette. Ama elinizdeki karttan sonra o karta geçmek pek yükseltme olmuyor boşa para israfı.

Arkadaş biraz fazla abartmış ezer falan, kim kimi eziyor yahu saçmalamayın. Sadece daha stabil bir kart abartmayın bu kadar performans konusunda çok az farklar var aralarında. Bence Zotac alma derim ama sen bilirsin fiyatı uygun evet fakat elinde ki karttan çok bir fark göremeyeceksin o yüzden uğraşmana değmez. MSİ yada ASUS falan bulmuş olsan al derdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı