RTX 2070 SUPER, R7 3700X ve B450M S2H uyumlu mu?

Hocam işlemci tamam. Teorik olarak anakart ile uyumlu. Bence en azından B450 Tomahawk Max gibi bir anakart alın.

Kullanılır tabii. Kaliteli VRM'leri olan bir anakart almanız daha iyi olur, MSI bu konuda önde. Gaming Max, Tomahawk Max modelleri serinin en sağlam VRM'lerine sahip kendi fiyat aralıklarında.

Arkadaşlar peki R7 3700X ile B450M S2H kullansam B550'a Pro anakartına göre çok fazla FPS farkı olur mu? (Anakartın FPS'e katkısı olmadığını bende biliyorum ama B450M S2H olduğunda VRM'ler ısınacağından sordum.) @Yener K. @Victoria Louise @Xeon işlemci @Agent Phil Coulson

Performans olarak şöyle bir durum olabilir 3700X'in tam potansiyelinden yararlanamama gibi bir durum oluşabilir. Ama onda da CPU'lar genellikle oyunlar da %100 gelmedikleri için FPS olarak çok fark olmaz gibi. Yinede imkanınız var sa B550 PRO'yu almanızı tavsiye ederim. 3700X biraz daha overclock da yapabilirsiniz bu sayede ayrıca daha sonra 4000 serisine de sorunsuz geçiş yapabilirsiniz.

Performans olarak şöyle bir durum olabilir 3700X'in tam potansiyelinden yararlanamama gibi bir durum oluşabilir. Ama onda da CPU'lar genellikle oyunlar da %100 gelmedikleri için FPS olarak çok fark olmaz gibi. Yinede imkanınız var sa B550 PRO'yu almanızı tavsiye ederim. 3700X biraz daha overclock da yapabilirsiniz bu sayede ayrıca daha sonra 4000 serisine de sorunsuz geçiş yapabilirsiniz.

Hocam CS:GO oyununda 1280X960 düşük ayarlarda ( sadece CS:GO için AAA oyunlarda 1920X1080 yüksek ayarlarda oynuyacağım.) çok FPS farkı olur mu 2 anakart arasında?

Hocam CS:GO oyununda 1280X960 düşük ayarlarda ( sadece CS:GO için AAA oyunlarda 1920X1080 yüksek ayarlarda oynuyacağım.) çok FPS farkı olur mu 2 anakart arasında?

Çok fark olacağını sanmıyorum çünkü CS için zaten tek çekirdek performansı önemli. Hatta sadece CS için alacaksanız 3700X bile gerek yok bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı