RTX 2070 Super VS RX 5700 XT

Öncelikle hayırlı olsun. Ekran kartında tabii ki Nvidia seçmeni şiddetle öneririm ve yanı sıra edindiğim tecrübelere dayanarak Gigabyte ekran kartlarının çok fazla sorun çıkardığıdır. Çoğu arkadaşım Gigabyte marka ekran kartlarında çeşitli sorunlar yaşamakta. Sizlere tavsiyem ASUS veya MSI gibi markalardan ekran kartı satın almanız. Tercih ettiğiniz işlemci gayet kuvvetli. Anakartta ise Ryzen kullanacağınız için çok çeşit öneri mevcut. Bu sisteme minimum 3600 Mhz Ram gider açıkçası. Anakartınızı 4266 Mhz alırsanız upgrade zamanında da sıkıntı yaşamazsınız.
Gigabyte genel olarak en kaliteli bileşenleri kullanır. Daha iyisi var mı? Evet var. Ama asus msi demeniz yeteri kadar fanboy olduğunuzu belli ediyor. Asus kadar dandik bileşen kullanan bir başka marka görmedim. Bu kartla asus duali yan yana getirip açıp boardlarını incelesek asusun alt segment kart yaptığını anlarız sanırım. Yani başka bir kelime tanımlıyor sizi ama ben bilinçsizlik diyeyim.

Gigabyte genel olarak en kaliteli bileşenleri kullanır. Daha iyisi var mı? Evet var. Ama asus msi demeniz yeteri kadar fanboy olduğunuzu belli ediyor. Asus kadar dandik bileşen kullanan bir başka marka görmedim. Bu kartla asus duali yan yana getirip açıp boardlarını incelesek asusun alt segment kart yaptığını anlarız sanırım. Yani başka bir kelime tanımlıyor sizi ama ben bilinçsizlik diyeyim.
Hocam palit nasıl bir marka alınırmı bir bilginiz varmı fps degerlerine bakılınca en iyisi o oluyor rtx 2070 super de bilginiz varmı?

Rtx den yana nvdia denetim masasına alışkın olduğum için ve ayarlarım sabit olduğu için acaba amd de sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum.
10 yıldır nvidia kullanıyor olsanız şu an amdye geçince arayüzü yine daha kolay kullanırsınız. Ben 5700XT alırım ama RTX ile çok işiniz varsa nvidia neden olmasın.

En kaliteli bileşenleri kullandığı için mi sürekli sorun çıkartır acaba? Fanboy değilim, her zaman ürünlerde uzun ömürlülük ve kaliteden yanayım. Asus ürünlerini kullandım ve hali hazırda kullanıyorum, gayet başarılı, kaliteli ve yıllardır bir sorun çıkarmayan ürünler. Ben tecrübelerimi ilettim arkadaşa, beni neden taciz edersiniz ki? Ve diğer yorumunuzda da gerçekten ekran kartı bölümünde arkadaşa Nvidia yerine AMD mi önerdiniz? 😂 Bilinçsiz ve fanboy olan sizsiniz sanırım.

Selamlar arkadaşlar yakın bir zamanda PC toplayacağım ve ekran kartı ve anakart seçiminde arada kaldım. Anakart tavsiyelerinizi bekliyorum.

İşlemci: Ryzen 7 3700X.

1. ekran kartı: Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

2. ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX2070 Super Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

3. ekran kartı:

Tabii ki de 1. si. Ama ben sizin yerinizde olsam Nitro+ alırdım.

En kaliteli bileşenleri kullandığı için mi sürekli sorun çıkartır acaba? Fanboy değilim, her zaman ürünlerde uzun ömürlülük ve kaliteden yanayım. Asus ürünlerini kullandım ve hali hazırda kullanıyorum, gayet başarılı, kaliteli ve yıllardır bir sorun çıkarmayan ürünler. Ben tecrübelerimi ilettim arkadaşa, beni neden taciz edersiniz ki? Ve diğer yorumunuzda da gerçekten ekran kartı bölümünde arkadaşa Nvidia yerine AMD mi önerdiniz? 😂 Bilinçsiz ve fanboy olan sizsiniz sanırım.
İstersen asus 1080ti ekran kartımla ilgili açtığım konuya bir göz at. 570 strixim de var ne kadar rezil rüsva parçalar kullandığını ben elektrikçi olarak görebiliyorum. Birkaç ay önce 1070 de vardı bende. Ondan önce strix 960 da vardı. Şimdi sen "bendeki çogzel .d" dedin diye iyi mi oluyor? Gigabyte kötüleyip Asus öven biri sadece sağılır. O kadar.

Öncelikle hayırlı olsun. Ekran kartında tabii ki Nvidia seçmeni şiddetle öneririm ve yanı sıra edindiğim tecrübelere dayanarak Gigabyte ekran kartlarının çok fazla sorun çıkardığıdır. Çoğu arkadaşım Gigabyte marka ekran kartlarında çeşitli sorunlar yaşamakta. Sizlere tavsiyem ASUS veya MSI gibi markalardan ekran kartı satın almanız. Tercih ettiğiniz işlemci gayet kuvvetli. Anakartta ise Ryzen kullanacağınız için çok çeşit öneri mevcut. Bu sisteme minimum 3600 Mhz Ram gider açıkçası. Anakartınızı 4266 Mhz alırsanız upgrade zamanında da sıkıntı yaşamazsınız.
Gigabyte'ın diğer markalara göre daha fazla sorun çıkarttığı ile alakalı kaynağınızı öğrenebilir miyim? Son 2 kartım gigabyte oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Aynı şekilde iki yakın arkadaşım da gigabyte ekran kartı kullanıyor onlar da yaşamadı. Eğer ki kaliteden kasıtınız Asus ve MSI ise ben burada kaynaklarıyla beraber bütün sıkıntılarını paylaşabilirim.
Gigabyte her zaman fiyat/performans ürünleri çıkartmıştır.Soğutma sistemlerinde genellikle kaliteli ve uzun ömürlü parçalar kullanır.
Kendi ekran kartımı(5700XT) aldığım fiyat skalasındaki MSİ ve Asus ürünlerini incelersek rezillik çıkar :) .

Gigabyte'ın diğer markalara göre daha fazla sorun çıkarttığı ile alakalı kaynağınızı öğrenebilir miyim? Son 2 kartım Gigabyte oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Aynı şekilde iki yakın arkadaşım da Gigabyte ekran kartı kullanıyor onlar da yaşamadı. Eğer ki kaliteden kasıtınız ASUS ve MSI ise ben burada kaynaklarıyla beraber bütün sıkıntılarını paylaşabilirim.
Gigabyte her zaman fiyat/performans ürünleri çıkartmıştır. Soğutma sistemlerinde genellikle kaliteli ve uzun ömürlü parçalar kullanır.
Kendi ekran kartımı(5700XT) aldığım fiyat skalasındaki MSI ve ASUS ürünlerini incelersek rezillik çıkar :) .

RTX 2060 modellerinde ben de sıkıntı yaşayan arkadaşlar görmüştüm ama RTX2060 modeli dışında çok da görmedim sıkıntı yaşayan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı