Bu sene çok büyük indirimler olacağını düşünmüyorum. Umarım yanilirim.
Bende öyle alıcam kendim montajlıycamHocam ben parça parça alıyorum?
Ben yayın ve oyun için alıyorum para kazanmak için yani yoksa misal 5 k ya da sistem dizilirYayın yapmayacaksanız RTX 2070'te alsanız RTX 2080'de alsanız bir şey değişmeyecek. Ben yerinizde olsam 1660ti bir sistem dizerdim, paranın üstü de cebimde kalırdı. Bütçeyi zorlamanın pek bir manası yok, neticede 1080p.
Hocam sadece monitör mevcut 144hz 1080p.
Yayın yapmayacaksanız RTX 2070'te alsanız RTX 2080'de alsanız bir şey değişmeyecek. Ben yerinizde olsam 1660ti bir sistem dizerdim, paranın üstü de cebimde kalırdı. Bütçeyi zorlamanın pek bir manası yok, neticede 1080p.
Hocam b450 anakart lar 3000 serisini besler mi? Bir sıkıntı olur mu?Alacağınız bileşenlerin tam listesi dediğimde üçünü saydığınız için sadece onlar eksik sandım kusura bakmayın. O zaman şöyle yapılabilir:
Toplam: 7500 TL
- İşlemci: AMD Ryzen R5 3600X: 1350 TL
- Ekran Kartı: MSI RTX 2070 Super Ventus: 3800 TL
- Anakart: MSI B450 Gaming Plus MAX: 650 TL
- RAM: Corsair2x8 GB 3600 MHz: 550 TL
- Kasa: P350X veya P400A: 450 TL
- Güç Kaynağı: Cooler Master Masterwatt MWE 750W 80+ Gold: 700 TL
Belirttiğim fiyatlar ürünlerin tahmin ettiğim indirimli fiyatları. Biraz eksik biraz fazlaya bulunabilir.
O konuda bir şey diyemem, bir amaç uğruna alınmış olur. Ama bir çok kişi hayali sistem diziyor ardından pişman oluyor ne gerek vardı diye.Ben yayın ve oyun için alıyorum para kazanmak için yani yoksa misal 5 k ya da sistem dizilirama arkadaşı bilmem
Nasıl yani hocam ne gerek vardı diye derken.çok uçuk masraf etmeye gerek yok mu diyorsunuz?O konuda bir şey diyemem, bir amaç uğruna alınmış olur. Ama bir çok kişi hayali sistem diziyor ardından pişman oluyor ne gerek vardı diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.