RTX 2070 Super vs RX 5700XT

Nasıl yani hocam ne gerek vardı diye derken.
Burada ana nokta şu: Senin monitörün 144 Hz yani sen 1660 Ti'da alsan 144Hz ile oynayacaksın RTX 2070'te. RTX belki segment farkından daha rahat çalışır ama 1660 Ti ile de bir fark hissetmezsin. Yani yayın vs. yapmayacaksan böyle bir sistemin çok da lüzumu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitörünüzün modeli nedir? Eğer FreeSync destekli ise monitörün NVIDIA uyumunu iyi araştırın derim.

AMD RX 5700XT F/P olarak çok önde ufak tefek yazılımsal sorunlar varsa da zamanla düzelecektir.
Hocam Samsung LC24FG73FQMXUF.

RX 5700 XT serisinin ısınma problemleri var diyorlar ondan korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı için

Hocam b450 anakart lar 3000 serisini besler mi? Bir sıkıntı olur mu?
Besler, bir sıkıntı olmaz.

Hocam samsung lc24fg73fqmxuf

RX 5700 xt serisinin ısıl problemleri var diyorlar ondan korkuyorum.
Isıl problemleri yok yazılımsal problemler var onlar da büyük oranda düzeltildi.

Boşuna o kadar para verme diyenlere kulak asma, elindeki bütçeyle en iyisini almaya çalış. 1660 Ti falan alırsan 1 sene sonra bütün tadın kaçar oyun oynamaktan soğursun.

Isıl problemleri yok yazılımsal problemler var onlar da büyük oranda düzeltildi.

Boşuna o kadar para verme diyenlere kulak asma, elindeki bütçeyle en iyisini almaya çalış. 1660 Ti falan alırsan 1 sene sonra bütün tadın kaçar oyun oynamaktan soğursun.
Peki hocam dediğiniz gibi ısıl problemleri yok ise rx 5700 xt alıcam n11 indirim kuponlarım var nitro modelini 3000 civarına alabilirim, nasıl olur sizce?

Peki hocam dediğiniz gibi ısıl problemleri yok ise rx 5700 xt alıcam n11 indirim kuponlarım var nitro modelini 3000 civarına alabilirim, nasıl olur sizce?
Hocam akşam eve geleceğim, 2 saat oyunumu oynayacağım, sorun yaşamak istemiyorum vs. dediğiniz için RX 5700XT'den uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum. Şu an sürücü hataları hala devam ediyor, ayrıca üretim hatalı olan modeller de var ancak Nitro+ modelinde çok şikayet görmedim. Kartı alırsınız, bir sorun yaşarsınız benim adımı anmanızı istemem o yüzden gidin alın diyemem. Alırsanız sorun yaşamayacağınıza garanti vermek imkansız olur. Hiçbir kart için garanti veremeyiz belki ama olasılık olarak RX 5700XT daha çok sorun çıkaran bir model. Sorun nedir diye soracak olursanız; donma, takılma, mavi ekran, Wattman hatası gibi sorunlar yaşayan arkadaş çok.

1660 Ti için kısa bir ömür biçmediniz mi?

Hocam akşam eve geleceğim, 2 saat oyunumu oynayacağım, sorun yaşamak istemiyorum vs. dediğiniz için RX 5700XT'den uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum. Şu an sürücü hataları hala devam ediyor, ayrıca üretim hatalı olan modeller de var ancak Nitro+ modelinde çok şikayet görmedim. Kartı alırsınız, bir sorun yaşarsınız benim adımı anmanızı istemem o yüzden gidin alın diyemem. Alırsanız sorun yaşamayacağınıza garanti vermek imkansız olur. Hiçbir kart için garanti veremeyiz belki ama olasılık olarak RX 5700XT daha çok sorun çıkaran bir model. Sorun nedir diye soracak olursanız; donma, takılma, mavi ekran, Wattman hatası gibi sorunlar yaşayan arkadaş çok.
Hocam donanımsal bir problem yaşamadığı sürece çok ta problem değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı