RTX 2070 Super'li PC toplama

Bütçe
10000 tl
@stevesm1221 çok sağ olun kasanın hava sirkülasyonu iyi değil biliyorum sizi de yorduk kusura bakmayın ama sistem toplamadan (İncehesap) bir PC toplayabilir misiniz bir de anakart ile işlemci uyumlu mu MSI'ın çoğu anakartı Ryzen 3000 serisini desteklemiyor ASUS destekler mi?
Size çabanız için çok teşekkür ederim bu arada.

@CrAzyBoy72
Hazır sistem alacaksanız her türlü 3000 serisi güncellemeli gelecek. Eğer toplu toplu alacaksanız da anakartı aldığınız yere söyleyin yaparlar. MSI anakartlarda sonu Max ile biten tüm anakartlar hazır olarak güncel bir şekilde geliyor.
@Gaviria
3700X oyun için biraz fazla bir işlemci, 3600 yeter de artar oyun için. Yeterli gelmemesi için daha yıllar yıllar var.

@stevesm1221 MSI'ın kendi sitesinde Ryzen 7 ile uyumludur diyor bu anakartı Ryzen 5 ile kullanamaz mıyım?
@stevesm1221 MSI GeForce RTX 2070 Super Ventus OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com

Sistem iyi, RAM'i 8x2 yapın, tek 8 asla alınmaz.
SSD boyutu arttırılabilir.
Anakart olarak bu daha iyi olur gibi.
Ekran kartı olarak o modele o para verilmez. Bunu alın daha iyi.
Ryzen 5 uyumludur tabii ki anakart. O Ryzen 7 yazısı sadece onu da desteklediği anlamına gelir.

Sistem iyi, RAM'i 8x2 yapın, tek 8 asla alınmaz.
SSD boyutu arttırılabilir.
Anakart olarak bu daha iyi olur gibi.

inanın birkaç güncel oyundan başka depolama gerektirecek hiçbir şey yapmam
zaten 2*8 lik aldım belki oradan görünmemiş olabilir
anakartı da değiştirdim artık sistemi alabilirmiyim yoksa hala yanlış birşeyler varmı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı