RTX 2070 ve i5-7400 Battlefield 1 Anlık Düşük FPS

ThetaBeatKaizen

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum öncelikle Battlefield 1 de 64 kişi dolu, NVIDIA GeForce exprience ile optimize edilmiş ayarlarda oynuyorum. Fakat yine de kasma donma oluyor. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var? Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:

• RTX 2070
  • i5 7400
  • 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum öncelikle Battlefield 1 de 64 kişi dolu, NVIDIA GeForce exprience ile optimize edilmiş ayarlarda oynuyorum. Fakat yine de kasma donma oluyor. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var? Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:

• RTX 2070
  • i5 7400K
  • 16 GB RAM
O ekran kartına o işlemci olmamış o yüzden 2k monitör alın veya işlemciyi yukseltin

i5 7400K diye bir işlemci yok. i5 7400 veya i5 7600K demek istediniz sanırım. 7. nesil i5 işlemciler 4 çekirdek, 4 izlek olduğu için bu tarz oyunlarda %100 CPU kullanımına ulaşıyor ve darboğaz sorununa neden oluyor. Özellikle BF1 64 kişilik sunucuda yetersiz kalması normal. İşlemciyi yükseltmeniz lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı