reten
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- Crucial BALISTIX 8X2 3000MHz
- SSD veya HDD modeli
- Hyperx Fury 480GB
- Ekran kartı
- MSI RTX 2070 GAMING G 8GB
- Anakart
- MSI B450M PRO-VDH-PLUS
- İşlemci
- AMD R5 2600
2019 Haziran ayında biraz araştırmayla aldığım R5 2600 ve RTX 2070 bulunan bilgisayarım aldığım zamandan beri iğrenç performans veriyor. Hangi oyunu yüklersem yükleyeyim grafik ayarları en üst düzeye de alsam en düşüğe de alsam FPS hemen hemen hiç değişmiyor. Tüm oyunlarda FPS düşmesi yaşıyorum. Dandik oyun olarak Fall Guys girdiğimde bile ekran kartı ısınıp fanları çalıştırıyor. Oyun içi obje kenarları tüm oyunlar da karıncalanıyor. Görüntü kalitesi ne kadar arttırırsam arttırıyım oyunlarda belirgin şekilde çok kötü. Zamanında forumda araştırdığımda R5 2600, RTX 2070'i besler diyenler ve beslemeyebilir diyenler vardı. Sanırım beslemiyormuş... Topladığım zamandan beri termal macun hiç değişmedi ama sistem ilk zamanlarında bile şu anki halinden sadece biraz iyi. Oyun olarak ne zaman Cyberpunk, RDR, GTA gibi büyük oyunlar yüklesem grafiklerin kalitesizliği ve FPS anlamında sorun yaşadığım için 4 senedir ağlayarak sadece LoL oynadım ve şu an LoL bile oynayamayacak dereceye geldi.
Tam olarak şu ana dek konu açmaya çok üşeniyordum. Ne yapmalıyım sorun nedir hiçbir şey bilmiyorum.
İnternetten test yaptım ekran kartının çok kötü performans verdiğini doğruluyor ama site adı yasaklıymış
RTX 2070'im resmen önceki bilgisayarımdaki 1050 Ti'dan daha kötü çalışıyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Tam olarak şu ana dek konu açmaya çok üşeniyordum. Ne yapmalıyım sorun nedir hiçbir şey bilmiyorum.
İnternetten test yaptım ekran kartının çok kötü performans verdiğini doğruluyor ama site adı yasaklıymış

RTX 2070'im resmen önceki bilgisayarımdaki 1050 Ti'dan daha kötü çalışıyor.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler